Eğer oyunlarda kötü fps aliyorsan oc yap ama fpsinden memmunsan bence yapmaArkadaşlar biraz araştırma yaptım FPS arttırıyormuş ama emin olmamakla beraber kötü şeylerde duydum overclock PC alındığı gibi yapılmalı mı yoksa eksi bir yönü var mı ?
Doğru yapıldığı zaman gayet faydalı bir işlem elinizdeki parçadan daha fazla verim almanızı sağlayabilir. Lakin dikkat gerektiren ve 5-10 dakikada yapıp bırakılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Forumda bu konuda gerçekten bilgi sahibi ve yardımcı olmayı seven arkadaşlarımız var danışmadan uğraşmanızı tavsiye etmem.Arkadaşlar biraz araştırma yaptım FPS arttırıyormuş ama emin olmamakla beraber kötü şeylerde duydum overclock PC alındığı gibi yapılmalı mı yoksa eksi bir yönü var mı ?
Teşekkür ederimDoğru yapıldığı zaman gayet faydalı bir işlem elinizdeki parçadan daha fazla verim almanızı sağlayabilir. Lakin dikkat gerektiren ve 5-10 dakikada yapıp bırakılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Forumda bu konuda gerçekten bilgi sahibi ve yardımcı olmayı seven arkadaşlarımız var danışmadan uğraşmanızı tavsiye etmem.
Çok mu ısınmaya başlıyorİyi bir soğutucun varsa yapabilirsin.
Işlemciye yapılan oc stok ile yapılan tabi fazla etkilemez. Gerçek fps artıran oc ekran kartı oc sidirNeden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Custom düşünüyorum
Yani.Teşekkür ederim
Çok mu ısınmaya başlıyor
Aksine doğru işlemleri yaptıktan sonra daha yüksek frekanslarda daha düşük güç tüketimi ile birlikte daha serin çalışıyor.Teşekkür ederim
Çok mu ısınmaya başlıyor
Oc yapmayi bilmiyorsan yanlis bir sey yaparsin ve fps kaybi yasarsin cok istiyosan oc yapmak bilen birine goturNeden ?
Custom düşünüyorum