Bir anda işlemci kullanımı fırladığında bilgisayarın kapanması iyi bir şey mi sorusuyla aynı cevaba sahip bence.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak işlemci zaten oyunlarda %100 görmüyor peki biz neden oc yaparken %100 yükte test ediyoruz ?
stabil olmasına gerek yok bence
Bir anda işlemci kullanımı fırladığında bilgisayarın kapanması iyi bir şey mi sorusuyla aynı cevaba sahip bence.
bir anda fırladığı bir durum yok kiYa görürse diye.
Tıpkı komandoları vs. en zorlu şartlarda test ediyorlar o yüzden biz de en zorlu şartlarda test ediyoruz ki sorun olmasınMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak işlemci zaten oyunlarda %100 görmüyor peki biz neden oc yaparken %100 yükte test ediyoruz ?
Krdsm görürse napcan?!bir anda fırladığı bir durum yok ki
oyundan oyuna değişiyor hocam bir oyunu oynarken diğer oyunu oynayamama olasılığı varbir anda fırladığı bir durum yok ki
Olabilir.bir anda fırladığı bir durum yok ki
Ben wraith max kullanmadan oyun oynayarak test ediyordum, çok sıkıntı yaşamadım, tabi wraith max geldikten sonra artık tam yükte yapıyorum testleri.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak işlemci zaten oyunlarda %100 görmüyor peki biz neden oc yaparken %100 yükte test ediyoruz ?
olabiliyor fırladığı test ediyoruz 75 80'de mis gibi çalışsın diye zaten çıtayı 80'e koysan o zaman 81 olunca ne olacak belli değilmax %75-80 olur bence 100 olmaz
ben stabilite testi yaparken başlar başlamaz pc kapanmıştı ama windowsta sorun yoktu aniden kapanma sorunları olmasın vb. şeylerden dolayı yapılıyormax %75-80 olur bence 100 olmaz
İşlemciler çok hassastır. En ufak küfürde sinirlenip yanabilir.max %75-80 olur bence 100 olmaz