Teşekkür ederim dostum. bir şey sorucam benim islemci ryzen5 1600 3.20ghz. Ben csgo ve lolde takilabilirim daha çok. O yüzden o oyunlarda tekli çekirdek performansi önemli olduğu için yüksek ayarlarda 144 hz almayi düşünmüştüm. Bu yüzden oc yapmayı istedim. Sence yapmalimiyim oc. Onun yerine bir 8gb lik 3000mhz lik ram alsam ayni seye denk gelirmi. Bu arada ekran kartim rx 570 4gb6 bakır borulu ve 2 adet sıralı demir yapraklı ve 3 fanlı soğutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer aklına takılan bir şey olabilirse overclock ile ilgili bana sorabilirsin bu rehberi oku istersen.Rehber - İşlemciye Nasıl Overclock Yapılır?
1- Aşama: Neden Overclock Yapacaksın? Overclock ile ilgili neredeyse herkes de bir soru işareti var. Nasıl yapılır? Fakat Overclock yapacaksanız önce neden yapacağınızı bilmeniz gerekiyor. Mesela Render sürelerinde kısalma mı istiyorsun? o zaman yapabilirsin. Fakat işlemci ekran kartına...forum.donanimarsivi.com
anakartın nedir?Teşekkür ederim dostum. bir şey sorucam benim islemci ryzen5 1600 3.20ghz. Ben csgo ve lolde takilabilirim daha çok. O yüzden o oyunlarda tekli çekirdek performansi önemli olduğu için yüksek ayarlarda 144 hz almayi düşünmüştüm. Bu yüzden oc yapmayı istedim. Sence yapmalimiyim oc. Onun yerine bir 8gb lik 3000mhz lik ram alsam ayni seye denk gelirmi. Bu arada ekran kartim rx 570 4gb
Gigbayte B450m s2hanakartın nedir?