OVERLOCK %100 KULLANIM MAVİ EKRAN

Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar merhaba gta 5 yükledim ve bir yere geldiğinde cpu kullanımı 100 oluyor mavi ekran veriyor bu arada 300 watt psu ve xeon e5450 kullanıyorum 3,480 ghz hız aşırtma var arkadaşlar bu durumdan aşırı rahatsızım overlocku kapatınca ise düşük fps alıyorum sizce ne yapmam lazım neden oluyor yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar merhaba gta 5 yükledim ve bir yere geldiğinde cpu kullanımı 100 oluyor mavi ekran veriyor bu arada 300 watt psu ve xeon e5450 kullanıyorum 3,480 ghz hız aşırtma var arkadaşlar bu durumdan aşırı rahatsızım overlocku kapatınca ise düşük fps alıyorum sizce ne yapmam lazım neden oluyor yardımlarınızı bekliyorum.
abi 300 w psun var ve overclokmu yapıyorsun ?

Anakartın oc ye yetmiyor olabilir %100 e çıktığında oc yaptığın için gereken watt karşılabamıyordur bende yaşadım oc kapadığında olmuyorsa oc kısmalısın.

Ya güç kaynağı yetmiyor yada yetersiz voltaj ayarı yaptın, ekran kartı ne ?

voltajsız bir şekilde yaptım bu hız aşırtmayı voltaj verincede aynı olay

600 watt al garanti olsun

Stabiliteyi yakalayamamışsınız, voltajı yükselterek stabiliteyi sağlamaya çalışın. Eğer değerler stabil olmaz ise hızı ve voltajı düşürmeniz ve en yüksek stabil noktayı tespit etmeniz gerekiyor.

Stabiliteyi yakalayamamışsınız, voltajı yükselterek stabiliteyi sağlamaya çalışın. Eğer değerler stabil olmaz ise hızı ve voltajı düşürmeniz ve en yüksek stabil noktayı tespit etmeniz gerekiyor.
voltajı arttırcam da nasıl geçiyo bios da?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,821
Üyeler
190,981
Son üye
yaman814
Geri