OVERLOCK %100 KULLANIM MAVİ EKRAN

şuanlık ne yapmam gerekir mesela sizce anakartımmı izin vermiyor yoksa 100 olunca psu mu zorlanıp mavi ekran veriyor yardım edermisiniz
Bence PSU dan, 400W 80+ bir PSU almanızı tavsiye ederim.

şuanlık ne yapmam gerekir mesela sizce anakartımmı izin vermiyor yoksa 100 olunca psu mu zorlanıp mavi ekran veriyor yardım edermisiniz
VCore ayarlayamıyorsanız BIOS izin vermiyordur. PowerSupp yeterliliği anakarttaki hiçbir güç ayarını etkilemez.

arkadaşlar merhaba gta 5 yükledim ve bir yere geldiğinde cpu kullanımı 100 oluyor mavi ekran veriyor bu arada 300 watt psu ve xeon e5450 kullanıyorum 3,480 ghz hız aşırtma var arkadaşlar bu durumdan aşırı rahatsızım overlocku kapatınca ise düşük fps alıyorum sizce ne yapmam lazım neden oluyor yardımlarınızı bekliyorum.
3.3ghz yap ve o psu ile o sistemi cok zormala xeon çünkü hatırladığım kadarıyla oc lenince psuyu sömürüyordu

3.3ghz yap ve o psu ile o sistemi cok zormala xeon çünkü hatırladığım kadarıyla oc lenince psuyu sömürüyordu
elimdeki psu 300 watt ve 6 7 8 sene felan ve 12v kanalından 228 wolt veriyor
sence psu yu 400 watt yapıp overlock yapabilirmiyim (mavi ekransız) tabi

elimdeki psu 300 watt ve 6 7 8 sene felan ve 12v kanalından 228 wolt veriyor
sence psu yu 400 watt yapıp overlock yapabilirmiyim (mavi ekransız) tabi
Psu 450 w yap yada 500 ozaman daha az sorun yasarsin islemcin ve ekran kartin kac w çekiyor bilmeden bisey diyemem

Geri