Poyraz Efendi
80+ Bronze
Dahası
Sen bir de grupları görTelegram baya iyiymiş.
Sen bir de grupları görTelegram baya iyiymiş.
Ne gerek var geçmeye? Koskoca Facebook hocalara sövdüğümüz canlı derslere sövdüğümüz direk derslere sövdüğümüz mesajlara mı bakacak?
Valla izleseler daha iyi olur sövme sebebimizi anlarlar.
Olay sövme değil Facebook bütün verileri tutacak bunları satacak kullanacak 3.parti kişilerle paylaşacak.Bence bu kötü bir şey.Valla izleseler daha iyi olur sövme sebebimizi anlarlar.
Zaten kullanmıyorum. Discord adamdır.Olay sövme değil Facebook bütün verileri tutacak bunları satacak kullanacak 3.parti kişilerle paylaşacak.Bence bu kötü bir şey.
Kendisi rezalettir Özellikleri olan Whatsapp'tan farksız gelir kalemi belirsiz gizlilik anlaşması gereği verilerinizi depolayan ve kullanan bir platform zaten.Telegram baya iyiymiş.
ISS'ler şu anlık DoT ve DoH'u çözemiyorlar. NextDNS kullanamıyorum ne yazık ki 300.000 genellikle 5. günde doluyor@#include<user> ,
Aynı şeyi ben de belirttim. Açık kaynak her zaman daha iyi bir opsiyon olacaktır. Siyasi konuşmaları Terminal üzerinden yapmak en garanti yol olacaktır.
Bugün devlet bile vatandaşların Web aktivitesini izlemekte. DoT tarafında NextDNS'i tercih etmekteyim.