Neler Yeni

OYLAMA Sizce Hangi Mesajlaşma Programına Geçmeliyiz

Hangi Mesajlaşma Programına geçelim

• Whatsapp'da kalıcağım

Oylar: 21 53.8%
  • Telegram

Oylar: 12 30.8%
  • Bip

Oylar: 5 12.8%
  • Signal

Oylar: 7 17.9%
  • Line

Oylar: 0 0.0%
  • SMS

Oylar: 2 5.1%

• Oy kullanan toplam üye
    39

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,762
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ne gerek var geçmeye? Koskoca Facebook hocalara sövdüğümüz canlı derslere sövdüğümüz direk derslere sövdüğümüz mesajlara mı bakacak?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Okul grupları yüzünden mecbur Wp de kalıcam, eğer hocalar başka bir uygulamaya geçerse ona geçerim. Şahsen bana kalsa Yerli olduğu için Bip'i tercih ederdim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,762
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Olay sövme değil Facebook bütün verileri tutacak bunları satacak kullanacak 3.parti kişilerle paylaşacak.Bence bu kötü bir şey.
Zaten kullanmıyorum. Discord adamdır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Donanım Arşivi Forum [Çünkü hem profilden herkese açık olarak özeldende özel olarak yazılı konuşulabilir.]
tabii ki Signal olabilir de çok mesajlaşan birisi değilim benim için fazla sorun değil.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Telegram baya iyiymiş.
Kendisi rezalettir :) Özellikleri olan Whatsapp'tan farksız gelir kalemi belirsiz gizlilik anlaşması gereği verilerinizi depolayan ve kullanan bir platform zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim önerim, çok önemli siyasi görüşmelerinizi p2p ile yapmak ve telefonda varsayılan mesaj uygulaması olarak Signal'i kullanmak. Buna ek olarak grup tarzı kullanımları matrix.org ile yapmak, çünkü çok az dikkat çeken ve güvenliği olan bir platform.

Signal'in ne kadar dayanacağı belirsiz çünkü bağışlarla işliyor, bağış olayını zenginler yaparsa bunun adı yatırım olur ve o da kapitalizmin kontrolüne geçer. Normalde herkes p2p kullansa bu gelir sorunundan kurtulabilirsiniz ama neredeyse her özellikten mahrum kalırsınız.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@#include<user> ,

Aynı şeyi ben de belirttim. Açık kaynak her zaman daha iyi bir opsiyon olacaktır. Siyasi konuşmaları Terminal üzerinden yapmak en garanti yol olacaktır. :)

Bugün devlet bile vatandaşların Web aktivitesini izlemekte. DoT tarafında NextDNS'i tercih etmekteyim.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
@#include<user> ,

Aynı şeyi ben de belirttim. Açık kaynak her zaman daha iyi bir opsiyon olacaktır. Siyasi konuşmaları Terminal üzerinden yapmak en garanti yol olacaktır. :)

Bugün devlet bile vatandaşların Web aktivitesini izlemekte. DoT tarafında NextDNS'i tercih etmekteyim.
ISS'ler şu anlık DoT ve DoH'u çözemiyorlar. NextDNS kullanamıyorum ne yazık ki 300.000 genellikle 5. günde doluyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,286
Üyeler
164,991
Son üye
erhanaydogan
Top Bottom