sevenlere zaaten bir şey demiyorum ama aşırı abartılmıştı hikaye olarak bana kalırsa hiklayeli bir oyun değil bu ve oyunu seven kişilerede sorsan der şunu takip et dediği görevlerde alıyorum telefonla oynuyorum oyunu uzatmak içinmi yapmışlar bilmiyorum ama aşırı bayıyozevkler ve renkler tartışılmaz herkes hamburger sevicek diye bişey yok pizzada sevebilirsin
aslında hikaye döneminin haydut kabilesi olan bir karakterin senin oynayışınla nerelere gelip neler görebileceği ve hayallerinin peşinden koşarken neler yaşadığı bunu parça parça verdiği için sevmemiş olabilirsin ama benimde çok hoşuma giden bir oyun bende mesela fifa oynayanları anlamam yada valo cs oynayanları benide onlar sarmıyor hiçsevenlere zaaten bir şey demiyorum ama aşırı abartılmıştı hikaye olarak bana kalırsa hiklayeli bir oyun değil bu ve oyunu seven kişilerede sorsan der şunu takip et dediği görevlerde alıyorum telefonla oynuyorum oyunu uzatmak içinmi yapmışlar bilmiyorum ama aşırı bayıyo
Sana göre hikayeli oyun ne? Bu oyun hikayeli oyun değilse hikayesi olan oyun ne hocam? Rdr2 tamamıyla sinematik hikayeli aksiyon oyunu. Türü bu bikere.sevenlere zaaten bir şey demiyorum ama aşırı abartılmıştı hikaye olarak bana kalırsa hiklayeli bir oyun değil bu ve oyunu seven kişilerede sorsan der şunu takip et dediği görevlerde alıyorum telefonla oynuyorum oyunu uzatmak içinmi yapmışlar bilmiyorum ama aşırı bayıyo
Bir konuda haklısın ama bir konuda değilsin grafik hikaye olarak güzel ama bayıyor biraz o konuda sana katılıyorum bence dayan oyna bitir hikayesi çok güzel grafik hatrına oyna derim baymasına yapacak bir şey yok çok detaylı oyun çok emek harcanmış oyun harbidenbilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???ben en fazla karlı görevi bitirdim bide ucundan tek tük görevleri yaptık bıraktım dahada girmedim, benim gözümde Rdr2 sadece grafikleri güzel at sürme simülasyonu.
aynen parça parça vermese manyak güzel olurmuş kampa git göreve git kampa dön bu döngü sıkıntıaslında hikaye döneminin haydut kabilesi olan bir karakterin senin oynayışınla nerelere gelip neler görebileceği ve hayallerinin peşinden koşarken neler yaşadığı bunu parça parça verdiği için sevmemiş olabilirsin ama benimde çok hoşuma giden bir oyun bende mesela fifa oynayanları anlamam yada valo cs oynayanları benide onlar sarmıyor hiç![]()
geldi arıza elemanlarmax yaş 10 olmalı hayatında oynadığın en kötü oyun olması için, zevktir sevmeyebilirsin ama favori oyunun barbie giydirmek değilse en kötü olması imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???
hikayesi 10 kat daha güzel saran oyun bittiğinde wow dedirten 2. sınıf dolu oyun var.Konuya bak sadece ben böyle düşünmüyorumBir şeyleri hızlı tüketmeye alışmış ve Instagram reels de kaydırmaya alışkın arkadaşlar için insanı bayan bir oyun olabilir. Kendini atmosfere kaptırıp hikayeyi sindire sindire oynayan arkadaşlar içinde şaheser olmaya devam edecek bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana göre hikayeli oyun ne? Bu oyun hikayeli oyun değilse hikayesi olan oyun ne hocam? Rdr2 tamamıyla sinematik hikayeli aksiyon oyunu. Türü bu bikere.
Hikayesi güzel oyunlardan bahsetmiyorum ben güzel hikayeli tonla oyun var piyasada. Bu oyuna hikayeli oyun değil diyorsun ya o saçma geldi bana. Sevmemiş olabilirsin, herkesin seveceği bir oyun zaten değil ama hikayeli oyun değil demek bilmeden yorum yapmak demek. Diğer insanların düşüncelerine de karşı çıkmıyorum zaten arkana onların desteğini almana gerek yok.hikayesi 10 kat daha güzel saran oyun bittiğinde wow dedirten 2. sınıf dolu oyun var.Konuya bak sadece ben böyle düşünmüyorum