Neler Yeni

Oynadığım en kötü oyun rdr2

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Bu durum bana Cyberpunkda olmuştu. Full diyalog görmekten sıkıldım, grafikler tatmin etmedi sildim ben de. 1 HAFTA önce rdr2 indirdim, aşırı sardı oynadığım en iyi oyun. At sürme olayı çok sıkıcı ama

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
zevkler ve renkler tartışılmaz herkes hamburger sevicek diye bişey yok pizzada sevebilirsin
sevenlere zaaten bir şey demiyorum ama aşırı abartılmıştı hikaye olarak bana kalırsa hiklayeli bir oyun değil bu ve oyunu seven kişilerede sorsan der şunu takip et dediği görevlerde alıyorum telefonla oynuyorum oyunu uzatmak içinmi yapmışlar bilmiyorum ama aşırı bayıyo

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Görkem Çağan
sevenlere zaaten bir şey demiyorum ama aşırı abartılmıştı hikaye olarak bana kalırsa hiklayeli bir oyun değil bu ve oyunu seven kişilerede sorsan der şunu takip et dediği görevlerde alıyorum telefonla oynuyorum oyunu uzatmak içinmi yapmışlar bilmiyorum ama aşırı bayıyo
aslında hikaye döneminin haydut kabilesi olan bir karakterin senin oynayışınla nerelere gelip neler görebileceği ve hayallerinin peşinden koşarken neler yaşadığı bunu parça parça verdiği için sevmemiş olabilirsin ama benimde çok hoşuma giden bir oyun bende mesela fifa oynayanları anlamam yada valo cs oynayanları benide onlar sarmıyor hiç :kizginpeepo:

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Arif
Bir şeyleri hızlı tüketmeye alışmış ve Instagram reels de kaydırmaya alışkın arkadaşlar için insanı bayan bir oyun olabilir. Kendini atmosfere kaptırıp hikayeyi sindire sindire oynayan arkadaşlar içinde şaheser olmaya devam edecek bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana göre hikayeli oyun ne? Bu oyun hikayeli oyun değilse hikayesi olan oyun ne hocam? Rdr2 tamamıyla sinematik hikayeli aksiyon oyunu. Türü bu bikere.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ustam
bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
Bir konuda haklısın ama bir konuda değilsin grafik hikaye olarak güzel ama bayıyor biraz o konuda sana katılıyorum bence dayan oyna bitir hikayesi çok güzel grafik hatrına oyna derim baymasına yapacak bir şey yok çok detaylı oyun çok emek harcanmış oyun harbiden

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben en fazla karlı görevi bitirdim bide ucundan tek tük görevleri yaptık bıraktım dahada girmedim, benim gözümde Rdr2 sadece grafikleri güzel at sürme simülasyonu.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
akif
max yaş 10 olmalı hayatında oynadığın en kötü oyun olması için, zevktir sevmeyebilirsin ama favori oyunun barbie giydirmek değilse en kötü olması imkansız

ben en fazla karlı görevi bitirdim bide ucundan tek tük görevleri yaptık bıraktım dahada girmedim, benim gözümde Rdr2 sadece grafikleri güzel at sürme simülasyonu.
karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
aslında hikaye döneminin haydut kabilesi olan bir karakterin senin oynayışınla nerelere gelip neler görebileceği ve hayallerinin peşinden koşarken neler yaşadığı bunu parça parça verdiği için sevmemiş olabilirsin ama benimde çok hoşuma giden bir oyun bende mesela fifa oynayanları anlamam yada valo cs oynayanları benide onlar sarmıyor hiç :kizginpeepo:
aynen parça parça vermese manyak güzel olurmuş kampa git göreve git kampa dön bu döngü sıkıntı

max yaş 10 olmalı hayatında oynadığın en kötü oyun olması için, zevktir sevmeyebilirsin ama favori oyunun barbie giydirmek değilse en kötü olması imkansız

karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???
geldi arıza elemanlar

Gurkanpiro

80+ Platinum
başlarda kaç kere sıkılıp bıraktım oyunu geniş bir zamana yayarak oynamanızı tavsiye ederim

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
Bir şeyleri hızlı tüketmeye alışmış ve Instagram reels de kaydırmaya alışkın arkadaşlar için insanı bayan bir oyun olabilir. Kendini atmosfere kaptırıp hikayeyi sindire sindire oynayan arkadaşlar içinde şaheser olmaya devam edecek bir oyun.

Sana göre hikayeli oyun ne? Bu oyun hikayeli oyun değilse hikayesi olan oyun ne hocam? Rdr2 tamamıyla sinematik hikayeli aksiyon oyunu. Türü bu bikere.
hikayesi 10 kat daha güzel saran oyun bittiğinde wow dedirten 2. sınıf dolu oyun var.Konuya bak sadece ben böyle düşünmüyorum

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Ümit
bu oyunun asıl zevki %100 save bulup şehirde full güçle rahat rahat dolanıp ödül avcıları ve polislerle çatışmak. veya çöl bölgesine gidip çetelerle kapışmak. ne hikaye var ne oyalanma.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Arif
hikayesi 10 kat daha güzel saran oyun bittiğinde wow dedirten 2. sınıf dolu oyun var.Konuya bak sadece ben böyle düşünmüyorum
Hikayesi güzel oyunlardan bahsetmiyorum ben güzel hikayeli tonla oyun var piyasada. Bu oyuna hikayeli oyun değil diyorsun ya o saçma geldi bana. Sevmemiş olabilirsin, herkesin seveceği bir oyun zaten değil ama hikayeli oyun değil demek bilmeden yorum yapmak demek. Diğer insanların düşüncelerine de karşı çıkmıyorum zaten arkana onların desteğini almana gerek yok.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
M.Rüzgar Özen
Nedense bu oyuna hikayesiz dediğin için sırf sürüden ayrılmaya çalışıp hava atmak isteyen koyun olduğunu düşünmeye başladım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Sh1n
Top Bottom