Oynadığın En İyi Hikayeli Oyun?

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Arkadaşlar Hikayesini en beğendiğiniz pc oyunu nedir? Yeni birşeyler denemek istiyorum önerilerini bekliyorum :)

Arkadaşlar Hikayesini en beğendiğiniz PC oyunu nedir? Yeni birşeyler denemek istiyorum önerilerini bekliyorum :)
PC'de zamanında Alan Wake baya beğenmiştim fakat bugüne kadar oynadığım en güzel oyun PS4 Spiderman oyunu oldu.

life is strange - bioshock infinite - the last of us remastered ps4 - The Wolf Among Us bunlar sanırım

1-Mafia 2
2-Cod Mw Yeni
3-farcry primal
4-residant evil 2-3
Mafia 2 favori oyunumdur. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

life is strange - bioshock infinite - the last of us remastered ps4 - The Wolf Among Us bunlar sanırım
Bioshock infiniti öyle sürekliyici gelmişti ki 2 günde bitirmiştim güzel oyundur :)

PC'de zamanında Alan Wake baya beğenmiştim fakat bugüne kadar oynadığım en güzel oyun PS4 Spiderman oyunu oldu.
Epic Games bedava dağıttığında almıştım fakat fırsat bulup oynamadım tekrar bir düşüneyim en iyisi :)

Yani bu söylediğim yüzünden topa tutulabilirim ama 😅 nası denir Epic mi dogru kelime bilemedim böyle fantastik mi desem ,hoşuma giden bir tür değil hiç ilgi duymadım seriyede çok beğenilen 3.oyuna da ama elbet bir gün merak edip oynayacağımdır :)

Yok mu arkadaşlar bu postu görüp öneride bulunacak ? :)

Son düzenleme:
Geri