Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
herkes yazsın en sevdiğiniz hikayesi sizi en cazip eden oyun nedir benim god of war ve witcher 3
GTA San Andreasherkes yazsın en sevdiğiniz hikayesi sizi en cazip eden oyun nedir benim god of war ve witcher 3
RDR2,The Walking Dead,Assassins Creed serileri.herkes yazsın en sevdiğiniz hikayesi sizi en cazip eden oyun nedir benim god of war ve witcher 3
İzlediğim twd olabilirherkes yazsın en sevdiğiniz hikayesi sizi en cazip eden oyun nedir benim god of war ve witcher 3
İskandinav mitolojisine hayranım. Vikings dizisini nefes almadan izledim resmen. AC: Valhalla'yı da 6 aydır oynuyorum. Oyun bitmesin diye can çekişiyorum. Bitmemesi lazım.Assasins Creed Valhalla benim için çok ayrı bir yeri var Valhalla dizisini de sevdiğim için ekstra bir merakla oynamıştım
O kadar sarmıştı ki beni 5 günde bitirmiştimİskandinav mitolojisine hayranım. Vikings dizisini nefes almadan izledim resmen. AC: Valhalla'yı da 6 aydır oynuyorum. Oyun bitmesin diye can çekişiyorum. Bitmemesi lazım.
Ben bütün DLC'lerini aldım, haritadaki en ufak sandıkları bile açmaya çalışıyorum. Bazen onlar bile bitmesin diye oyunda boş boş gezip adam kesiyorum. Bu oyun biterse çok üzülürüm. Tabiri caizse bu oyunu Ragnarök'e kadar oynamak isterim.O kadar sarmıştı ki beni 5 günde bitirmiştim![]()
MantıklıBen bütün DLC'lerini aldım, haritadaki en ufak sandıkları bile açmaya çalışıyorum. Bazen onlar bile bitmesin diye oyunda boş boş gezip adam kesiyorum. Bu oyun biterse çok üzülürüm. Tabiri caizse bu oyunu Ragnarök'e kadar oynamak isterim.
Hocam benim deadspace serisi çok hoşuma gitmiştiherkes yazsın en sevdiğiniz hikayesi sizi en cazip eden oyun nedir benim god of war ve witcher 3