Oynamada zorluk yaşar mıyım?

F/p 650-750W psu ve yanına kasa öneriniz var mıdır?

Şöyle bir ikili yapabilirsin F/P olarak. Belki daha iyi seçenek sunanlarda olabilir.

Crucial mi corsair mi siz olsanız hangisini alırdınız arada 10tl var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profesyonel oynamıyorum.Kasma donma olmaması yeterli benim için geçici süre kullanacağım

Ben Corsair kullandım bir sıkıntı çıkartmadı hiç. Ama arada fark olacağını sanmıyorum.

Şöyle bir ikili yapabilirsin F/P olarak. Belki daha iyi seçenek sunanlarda olabilir.

Ben Corsair kullandım bir sıkıntı çıkartmadı hiç. Ama arada fark olacağını sanmıyorum.
FSP iyidir de mi

Bundan 2 tane almayı planlıyorum.Sağlam mıdır bu ram?

Anakart olarak bunu aldım
Hocam yanlış biliyorsam özür dilerimde 12400f oc lenemeyen işlemci z serisi fazla değil mi?

Hocam yanlış biliyorsam özür dilerimde 12400f oc lenemeyen işlemci z serisi fazla değil mi?
Evet fazla ben yuva sayısı fazla ve biraz da indirimli diye aldım sonradan yükseltmeyi düşünüyorum bakalım

B660 seviyesine giriş anakartlar yerine 1k daha verip Z serisi aldım ama bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım.Uzun süreli kullanacağım sağlam bir şey olsun istedim.

Ekran kartı:https://www.amazon.com.tr/dp/B0999G3GBW?tag=akakceprime-21

İşlemci:https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-12400f-alti-cekirdek-2-50-ghz-fiyati,1639536105.html

Monitör:https://www.incehesap.com/fujitsu-led-monitor-fiyati-17290/

Yeni monitör alana kadar geçici süre ile kullanacağım.Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynayacağım.Ne gibi sorunlarla karşılaşırım ve oynamama engel olur mu?
yalnız kimse belirtmemiş ama ekran kartı Hdmı ve DP var ama eski monitörlerin çoğu desteklemez bunları bı kontrol edin monitörün girişlerini hdmı veya DP yoksa görüntü alamazsınız

yalnız kimse belirtmemiş ama ekran kartı Hdmı ve DP var ama eski monitörlerin çoğu desteklemez bunları bı kontrol edin monitörün girişlerini hdmı veya DP yoksa görüntü alamazsınız
Evet onun için vga dönüştürücü alacağım

FSP en ünlü güç kaynak markalarından biridir. Kendi fabrikasında üretir güç kaynaklarını. Bazı markalar FSP'den güç kaynağı alıp üzerine kendi markalarını basar.
Fiyatını görünce biraz tırstım.Genelde 750w sağlam psular daha pahalı oluyor

Fiyatını görünce biraz tırstım.Genelde 750w sağlam psular daha pahalı oluyor
RTX 3070Ti için 750Watt öneriyor Nvidia. 650Watt kaldırır mı bilmem ama bulabileceğin en uygun güç kaynağı bence bu. Daha ucuza bulursun ama kalitesi ne kadar olur bilemiyorum.

Screenshot_1.jpg

Ama eğer RTX 3070Ti yerine 1080p'de oyun oynayacaksan RTX 3060 alabilirsin. 1080p için RTX 3060 ideal kart. Ona uygun bir güç kaynağı alabilirsin.

Monitörü de bir an önce almani öneririm çünkü donusturuculerde sorun olabiliyo
Kasadaki parçalar için sorun oluşturur mu?

RTX 3070Ti için 750Watt öneriyor Nvidia. 650Watt kaldırır mı bilmem ama bulabileceğin en uygun güç kaynağı bence bu. Daha ucuza bulursun ama kalitesi ne kadar olur bilemiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Ama eğer RTX 3070Ti yerine 1080p'de oyun oynayacaksan RTX 3060 alabilirsin. 1080p için RTX 3060 ideal kart. Ona uygun bir güç kaynağı alabilirsin.
Hocam ben 3070ti ı aldım.Monitörü alamaya bakacağım.Şimdilik beklemedeyim

Kasadaki parçalar için sorun oluşturur mu?
Oluşturmaz ama kablodan kabloya değişmekte bazen görüntü gidip gelmesi srunu yaşayanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,823
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71
Geri