Oyun 10 fps problemi

Reaksiyon skoru
0
İ7 rtx3060 laptopumla 2 yıldır sorunsuz oyun oynarken 2 gündür fps 10 larda geziyor pc falan sıfırladım sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim

Güç tasarufta mi ya da ekran kartin çalışıyor mu ekran kartin Eger çalışmıyorsa ondan olabilir

Hangi oyun bir de oyundayken oyun ekrana kartını kullanıyor mu? Eger imkanın varsa bilgisayar modelini söyler misin? Bir de laptop ise altına bak gpu ayrı fan ile soğuyor ise ve fan bozulduysa PC otomatik güç keser. Benim başıma geldi lenovo loq PC de gpu fan bozuldu bir de ets2 de kasiyordu.

Hangi oyun bir de oyundayken oyun ekrana kartını kullanıyor mu? Eger imkanın varsa bilgisayar modelini söyler misin? Bir de laptop ise altına bak gpu ayrı fan ile soğuyor ise ve fan bozulduysa PC otomatik güç keser. Benim başıma geldi lenovo loq PC de gpu fan bozuldu bir de ets2 de kasiyordu.
Acer nitro her oyunda aynı fps 10 15 fanlsrda da sorun yok

Sorunu çözebildin mi ilgimi çekti konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını kullanıyor mu ya da işlemci direk 95 derece civarı oluyor mu? Görev yoneticisinden kontrol eder misin işlemci ekran kartı durumunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de sorun olmadan önce herhangi bir yazılım güncellemesi yaptın mi? Yaptıysan eski sürümü indir ya da pcnin aldığında gelen yazılımları dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,003
Üyeler
186,828
Son üye
Herhangibiri00
Geri