Oyun Alacağım Bunlar Nasıl?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
Ekran görüntüsü 2025-07-19 223829.webp

EPİCTEN DE:
-Beholder(23,28TL)
-Beholder 3(27,60TL)
-NFS Unbound(167,99TL)
-Ranch Sim(8TL)
-Chivarly 2(13,80TL)
-Pumpkin Jack(9,80TL)
-The Escapists(15TL)
-Outlast Trials(107,6TL)
-Dead Cells Castlevania DLCsi(55,30TL)

Nasıl bunlar arkadaşlar?Coop oyunları arkadaşlarıma da aldıracağım onda sıkıntı yok ama yine de aralarında güzel olmadığını düşündüğünüz varsa söyleyin.Dead Cells DLCsini kesin alıcam onun dışındakileri sonradan ekledim

Alıntıyı görüntüle
EPİCTEN DE:
-Beholder(23,28TL)
-Beholder 3(27,60TL)
-NFS Unbound(167,99TL)
-Ranch Sim(8TL)
-Chivarly 2(13,80TL)
-Pumpkin Jack(9,80TL)
-The Escapists(15TL)
-Outlast Trials(107,6TL)

Nasıl bunlar arkadaşlar?Coop oyunları arkadaşlarıma da aldıracağım onda sıkıntı yok ama yine de aralarında güzel olmadığını düşündüğünüz varsa söyleyin.Dead Cells DLCsini kesin alıcam onun dışındakileri sonradan ekledim
Pc aldın mı?

Şş karıştırma orasını :D
Almadım da alıcam inş.Zaten bayadır hesaplarıma oyun alıyorum rdr2 falan almıştım 100 liraya AC FarCrylar falan da var oynicam hepsini toplayınca

Alıntıyı görüntüle
EPİCTEN DE:
-Beholder(23,28TL)
-Beholder 3(27,60TL)
-NFS Unbound(167,99TL)
-Ranch Sim(8TL)
-Chivarly 2(13,80TL)
-Pumpkin Jack(9,80TL)
-The Escapists(15TL)
-Outlast Trials(107,6TL)

Serisinden Age Of Empires IV İndir Online Oynayak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şş karıştırma orasını :D
Almadım da alıcam inş.Zaten bayadır hesaplarıma oyun alıyorum rdr2 falan almıştım 100 liraya AC FarCrylar falan da var oynicam hepsini toplayınca
Aga Be Tüh

Alıntıyı görüntüle
EPİCTEN DE:
-Beholder(23,28TL)
-Beholder 3(27,60TL)
-NFS Unbound(167,99TL)
-Ranch Sim(8TL)
-Chivarly 2(13,80TL)
-Pumpkin Jack(9,80TL)
-The Escapists(15TL)
-Outlast Trials(107,6TL)

tabs mutlaka al kararını değiştirme pişman olmaz sın

DeepRock oynayacak ekip varsa cok zevkli oyun, Broforc bildigim kadariyla ayni ekrandan iki kisi oynuyor cocukken arkadasimla oynardik oda asiri zevkli ve iyi bir oyun. Totally Accurate 1 saat sonra baydi bir daha hic girmedim, astrooner iyidir, Age of benlik degil hic oynamadim ne desem yalandir ama benlik olmadigi icin cok kotu rezil iyyyy bir oyun diyebilirim diye dusunuyorum. Epic tarafinda ise Chivalry, Outlast ve Ranch sim biliyorum ve oynadim sadece hepsi ayni sekilde ekip istiyor sonrasi asiri zevkli oyunlar, epicteki diger oyunlari bilmiyorum ve oynamadim o yuzden iyyyyy cok kotu rezil oyun onlar :D

DeepRock oynayacak ekip varsa cok zevkli oyun, Broforc bildigim kadariyla ayni ekrandan iki kisi oynuyor cocukken arkadasimla oynardik oda asiri zevkli ve iyi bir oyun. Totally Accurate 1 saat sonra baydi bir daha hic girmedim, astrooner iyidir, Age of benlik degil hic oynamadim ne desem yalandir ama benlik olmadigi icin cok kotu rezil iyyyy bir oyun diyebilirim diye dusunuyorum. Epic tarafinda ise Chivalry, Outlast ve Ranch sim biliyorum ve oynadim sadece hepsi ayni sekilde ekip istiyor sonrasi asiri zevkli oyunlar, epicteki diger oyunlari bilmiyorum ve oynamadim o yuzden iyyyyy cok kotu rezil oyun onlar :D
teşekkür ederim hocam bilgi için
:D
AOE falan çocukluğumdan beri oynuyorum, steam dolara geçmeden önce aldığıma pişman oldum bir daha kaçırmak istemiyorum.Beholder falan da kafa dağıtmalık güzel oyunlar gibi geldi.Ucuzlar zaten dursun bir daha alamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri