co op yani demek istiyorDuo'dan kastın ne? Konuyu biraz daha anlaşılır yazarsan iyi olur.
'yani' kelimesinden sonra hiçbir şey anlamadım.
far cry 4 5 ve new dawn oynanılabilir fakat 4 hikaye modunu oynayamıyorsun sadece haritadaki yan görevelri yaparsınız fakat 5 ve new dawn da baştan sona oynayabilirsinizDaha önce hiç far cry oyunu oynamadım yani hepsi birbirinin aynısı sıkıntısını yaşamam hangi far cry duo oynanabiliyor aklımda new dawn ve 5 var
Arladaşımla beraber oynayabilirmiyiz yan yana olmadanDuo'dan kastın ne? Konuyu biraz daha anlaşılır yazarsan iyi olur.
'yani' kelimesinden sonra hiçbir şey anlamadım.
Eyw peki hiç far cry oynamadım ilk far cry 5 imi yoksa new dawnımı oynıyımco op yani demek istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
far cry 4 5 ve new dawn oynanılabilir fakat 4 hikaye modunu oynayamıyorsun sadece haritadaki yan görevelri yaparsınız fakat 5 ve new dawn da baştan sona oynayabilirsiniz
New Dawn, 5'in devamı.Eyw peki hiç far cry oynamadım ilk far cry 5 imi yoksa new dawnımı oynıyım
Far cry primal serinin en iyisi bencrDaha önce hiç far cry oyunu oynamadım yani hepsi birbirinin aynısı sıkıntısını yaşamam hangi far cry duo oynanabiliyor aklımda new dawn ve 5 var
ilk önce 5 i oyna new dawn 5 in devamı çünküArladaşımla beraber oynayabilirmiyiz yan yana olmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw peki hiç far cry oynamadım ilk far cry 5 imi yoksa new dawnımı oynıyım