Çözüldü✓ Oyun arka planda açık iken yt de video izliyince pc takılı kalıyor

Reaksiyon skoru
29
bu konuyu akşam saatlerinde açmıştım tekrar açıyorum.

oyun arkaplanda açık iken yt de video izliyince pc donuyor fare klavye oynamıyor en az 15 - 25 tahminen bu sürede kendine geliyor pc ya kendini yeniden başlatıyor yada direkt oyunu kapatıyor ve kendine geliyor daha önce böyle olmuyordu bu sorun yeni başladı sürekli oluyor böyle

Aklıma ilk işlemci ile ilgili olabileceği geldi. Eskiden olmayıp son zamanlarda ortaya çıkan sorun da sıcaklık yüzünden olabileceğini düşündürttü. En son ne zaman termal macun veya temizlik bakımı yaptırdınız? Laptop mu masaüstü sistem mi?

Bir türlü derken neyi kast ediyorsunuz ne zaman alındı ne zamandan beri bakım yapılmadı?

Bir türlü derken neyi kast ediyorsunuz ne zaman alındı ne zamandan beri bakım yapılmadı?
yani sorunu çözemedim demek istiyorum bu ara bakımını yapmadım ordan kaynaklanıyor ola bilir ama emin değilim çünkü daha önce böyle olmuyordu pc boştayken bile hiç ısınmıyor

edge tarayıcısını mı kullanıyorsun operada deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edgede youtubede video izlerken bazı bilgisayarlarda kasma yapıyormuş o pcnizin kitlenmesine neden olabilir farklı tarayıcıyla deneyin

16gb ram
kaç gb ram var hocam cihazda

chrome
edge tarayıcısını mı kullanıyorsun operada deneyin

edgede youtubede video izlerken bazı bilgisayarlarda kasma yapıyormuş o pcnizin kitlenmesine neden olabilir farklı tarayıcıyla deneyin
kullanıyorum hocam

İgpu dgpu geçişlerinde sorun yapma olasılığı var . Yalnız dgpu dayken dene oluyor mu?
armoury crate den bazı ayarlar yapıyordum
nasıl desem mesela normal cpu kulanımına geçiyordum bazen az enerji harcasın diye bazen ultimate moduna geçiyordum ağır oyunlar oynamak için

Harici ekran kartını seçme optimus veya entegre olanı değil.Biosta veya armoryde var mı bilmiyorum ama harici ekran kartını seçerek çalıştırıp dene

tekrardan selamlar 16 ram güncel oyunlarda özellikle arka planda uygulama açıkken yetersiz kalabiliyor kasma yaşadığınız esnada ram doluluk oranınızı kontrol edip dönüş sağlarsanız daha iyi olur gibi

tekrardan selamlar 16 ram güncel oyunlarda özellikle arka planda uygulama açıkken yetersiz kalabiliyor kasma yaşadığınız esnada ram doluluk oranınızı kontrol edip dönüş sağlarsanız daha iyi olur gibi
onu kontrol etmeye çalışıyorum ama bir türlü ram değerini yakalayamıyorum sizin bir savsiyeniz varmı?

Görev yöneticisi veya afterburner gibi programlar ile ram tüketiminizi anlık olarak görüntüleyebilirsiniz raminiz eğer yetersiz geliyorsa ki yüksek ihtimalle ram ile alaklı yaşadığınız durum ram yükselterek sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum , alternatif olarak kullandığınız tarayıcıyı değiştirerek chrome yerine farklı bir tarayıcı kullanarak bu durumu bir miktar belki iyileştirebilirsiniz chrome diğer tarayıcılardan nispeten daha fazla ram de yer kaplayacak şekilde çalışıyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,765
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri