18 olurmu yaş diğerlerinde sorun yokYaş 20 üzeri oyun ekibi arkadaşı arıyoruz survival , co op korku , valorant sıfırdan c.s veya her türlü saracak sohbeti iyi kafa dengi arkadaşlar arıyoruz ne kadar kalabalık o kadar eğlencelidir
Vqlo cok oynaniyor mu ?Yaş 20 üzeri oyun ekibi arkadaşı arıyoruz survival , co op korku , valorant sıfırdan c.s veya her türlü saracak sohbeti iyi kafa dengi arkadaşlar arıyoruz ne kadar kalabalık o kadar eğlencelidir
olur kardeşim steam kodunu at18 olurmu yaş diğerlerinde sorun yok
valoda gırıyoruz bazen bı kac el ama yenıyız bız bıde rust başlamayı dusunuyoruzVqlo cok oynaniyor mu ?
VAlo com giriyosaniz gelmem dicektimdeolur kardeşim steam kodunu at
Mesaj otomatik birleştirildi:
valoda gırıyoruz bazen bı kac el ama yenıyız bız bıde rust başlamayı dusunuyoruz
1316142768 usta hangi saat aralığında oynamayı düşünüyorsunuz birde onu sorayım okulda var ya benimolur kardeşim steam kodunu at
Mesaj otomatik birleştirildi:
valoda gırıyoruz bazen bı kac el ama yenıyız bız bıde rust başlamayı dusunuyoruz
Hocam Ekip İle saracak Bir kaç eğlenceli başlangıç seviye oyun söyliyeyim isterseniz çünkü belliki çok karma ve karışık bir listeniz varYaş 20 üzeri oyun ekibi arkadaşı arıyoruz survival , co op korku , valorant sıfırdan c.s veya her türlü saracak sohbeti iyi kafa dengi arkadaşlar arıyoruz ne kadar kalabalık o kadar eğlencelidir
hocam yaş 18 rust biliyorum valorant da iyi oynarım, eğer boş yeriniz olursa katılabilirim. (steam invite gönderdim sorun olursa ordan ulaşabilirsin)1486773662 steamden ekleyebilirsiniz
Yaz beni
Ekle.kanka steamYaz beni