Neler Yeni

Oyun Bilgisayarı Almak Çok Mantıksız?

Hangisini Tercih Ediyorsun?

• Oyuncu Bilgisayarı.

Oylar: 79 91.9%
  • GeForce Now Hizmeti.

Oylar: 5 5.8%
  • Oyun oynamıyorum.

Oylar: 2 2.3%

• Oy kullanan toplam üye
    86

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
4.000 TL'ye Acer Swift 3 alınıp aylık 75 TL ile GeForce Now hizmetinden yararlanıp oyunlarımızı oynarsak eğer 5 yılda toplamda 4500 TL para ödemiş oluyoruz.
Laptop ve GeForce Now hizmetinin toplam maliyeti 8500 TL oluyor.
Eğer oyuncu bilgisayarı alınacak olsaydı zaten 5 yılda sistem gereksinimlerini karşılamayacak kadar geri kalacaktı.
Ayrıca bilgisayar ısınmayıp, 8500 TL'ye alınacak olan Laptop'tan daha fazla performans verecekti.
Oyuncu bilgisayarı olarak sadece Laptop olarak değerlendiriniz.

İyide bilgisayarlar bir tek oyun için alınmıyor ki evet ben oyun bilgisayarı aldım ama sırf oyun oynamak için değil griyorum programlama çalışıyorum ha şu var eğer programlamalarda stadia mantığı ile çalışsaydı mantıklı derdim fakat bir de üstüne adobe çalışanlar var yani adamlar almasın mı ?

Avolay

80+ Gold

T.P.G.

80+ Titanium
4.000 TL'ye Acer Swift 3 alınıp aylık 75 TL ile GeForce Now hizmetinden yararlanıp oyunlarımızı oynarsak eğer 5 yılda toplamda 4500 TL para ödemiş oluyoruz.
Eğer oyuncu bilgisayarı alınacak olsaydı zaten 5 yılda sistem gereksinimlerini karşılamayacak kadar geri kalacaktı.
Ayrıca bilgisayar ısınmayıp, 8500 TL'ye alınacak olan Laptop'tan daha fazla performans verecekti.
Rekabetçi oyun oynayanların GFN'de işi yok, herkese hitap eden bir durum değil bu.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İyide bilgisayarlar bir tek oyun için alınmıyor ki evet ben oyun bilgisayarı aldım ama sırf oyun oynamak için değil griyorum programlama çalışıyorum ha şu var eğer programlamalarda stadia mantığı ile çalışsaydı mantıklı derdim fakat bir de üstüne adobe çalışanlar var yani adamlar almasın mı ?
Şu açıdan düşünmeni istiyorum. Paran yok sadece basit bir laptop aldın ve oyun oynamak istiyorsun. Ultra ayarlarda oyun oynatacak bir bilgisayar almak için en az 2 yıl beklemek zorundasın.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya internet iyi değilse ? Ve oyuncu bulut üzerinden oyun oynamayı sevmiyorsa ? Ya da oyuna para vermeyecekse ve crack oynayacaksa ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ya internet iyi değilse ? Ve oyuncu bulut üzerinden oyun oynamayı sevmiyorsa ? Ya da oyuna para vermeyecekse ve crack oynayacaksa ?
Zaten savunmuyorum. Sadece fikrimi belirtmiştim ama üste çıkarsan milletin alaycı hareketlerinden dolayı düzgün bir yorum bulmak zor.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Şu açıdan düşünmeni istiyorum. Paran yok sadece basit bir laptop aldın ve oyun oynamak istiyorsun. Ultra ayarlarda bilgisayar almak için en az 2 yıl beklemek zorundasın.

İyide bu sadece oyun oynamak isteye insanlar için geçerli bir sebep ama bak ben android programlama üzerine çalışıyorum fakat benim kullandığım program normal bilgisayarlara göre bir şey 8 gb ram bile dar geliyor program için o derece yani ha şu var eğer internet bağlantısı iyi ve bilgisayarı kötü sadece oyun oynamak isteyen arkadaşlar var tamamen mantıklısın .

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
dostum okey fikrini belirtmişsin ve düşüncelerini yazmıssın ancak gereksiz ve yanlış bir düşünce
o zaman bari yükselmeye çalışma haksızsın xbox series s alıp 2yıl gamepass alıp + gamepassde olmayan rdr2 fln alıp 6k vesayire eder galiba kalan parada cebime kalır her türlü daha iyi

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Eğer kullanacağınız sistem herhangi bir işlemci veya ekran kartı gücüne hiç bir zaman ihtiyaç duymayacaksa ve sadece Word çalıştıracaksanız oyuncu bilgisayarı yerine GeForce Now tabii ki daha mantıklı. Ama ben bilgisayarı bir çok konuda kullanacağım veya kullanmak istiyorum derseniz oyuncu bilgisayarı dediğimiz bileşenleri güçlü sistemlere bakabilirsiniz. Aynı zamanda o sistem eskiyince de GeForce Now'a geçebilirsiniz. Lakin güçsüz sistem bir süre sonra kendini rafa kaldıracaktır.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konsol der geçerim, GF Now a vereceğim parayla Series S alırım ve laptopu dediğiniz modelden alırım çok daha mantıklı olur. Oyun parası dersen GF Now da oyunu almanı istiyor ve Gamepass avantajın yok GF Now da.

Taşınabilirlik konusunda da Series S önde, büyük ihtimalle evin hariç hiçbir yerde GF Now da sorun olmayacak internet bulamayacaksın ama Series S internet olmadan bile kullanılabilir, yazlığa falan götürülebilir mesela.

Top Bottom