tamamdır kral ona bir bakayım indiriyim hattaEee kardeş sen Skyrim bitirmemişsin oyun yok diyorsun.
hadesMerhabalar , başlıkta da okunduğu gibi oyunsuz kaldım .
Oyun önerebilir misiniz lütfen
Bitirdiğim, bildiğim, sevdiğim yada oynayıp ta sevmediklerim oyunlar şunlar ( bunlardan önermezseniz sevinirim) :
Metro
Doom Eternal
Witcher
Crysis
Tomb Raider
RDR2
Hitman
Cyberpunk 2077
First person, rpg , aksiyon tarzı oyunları severim bulmacalı oyun pek sevmem öneriniz varsa yazarsanız sevinirim (uzuvların kopmalı oyunlar gerçekçiliğinden dolayı daha çok hoşuma gidiyor)
Şu sıralar beni online oyunlar sarmıyor offline hikayesi akıcak oyunlar önerirseniz sevinirim ^^
cyberbug sevmedim çok fazla , çok bug doluydu ve balon gibiydiCyberpunk sevdiysen, Deus Ex: Human Revolution'a da bakabilirsin.
Kafayı yiyecektim o oyunda. Zorluğu o kadar olmasa güzel oyunsekiroyu oynadığım oyunlar listesine yazmayı unutmuşum sinirden arkadaş öyle oyun olurmu aynı yeri 50 kere denemek zorunda kalıyorum
oynadım yazmayı unuttum kusuruma bakmayınhades
Oyun direk skyrim V diye mi başlıyor yoksa 1,2,3,4 ü var mı oyunun?Eee kardeş sen Skyrim bitirmemişsin oyun yok diyorsun.
O oyun bile değil.sekiroyu oynadığım oyunlar listesine yazmayı unutmuşum sinirden arkadaş öyle oyun olurmu aynı yeri 50 kere denemek zorunda kalıyorum
Sabır testi / sekiroO oyun bile değil.