- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kime? Viki steamden baktığımda hala Crysis yazıyor.Oyun türk oyunu gelistiriciler türk bir şirket olan crytek e aitti. Fakat sonradan satıldı.
Kime? Viki steamden baktığımda hala Crysis yazıyor.Oyun türk oyunu gelistiriciler türk bir şirket olan crytek e aitti. Fakat sonradan satıldı.
Crytek satıldı crysis değil. Arkadaşa aslında cevap verdim. Türk oyunu değil dediği icinKime? Viki steamden baktığımda hala Crysis yazıyor.
Beni alıntıladın o yüzden.Crytek satıldı crysis değil. Arkadaşa aslında cevap verdim. Türk oyunu değil dediği icin
Eski oyun hocam sarmaması normalcrysis'i sevemedim ya cidden çok sıkıcı geliyor nedenini de anlamış değilim
Saranı çok ama.Eski oyun hocam sarmaması normal
Galiba oynanıyor, ben hiç denemedim. Eşimle yan yana oturup aynı bilgisayardan oynadık. Birimiz Dualshock aldı öbürümüz klavye mouse.it takes two arkadaşta game pass yoksa oynanıyor mu
Niye?
Hayır. Yalnızca şirketin sahipleri; Almanya'da yaşayan 3 Türk asıllı kardeşti. Şirket Almanya'da kuruldu bizim ülkemizde değil. Geliştiricilerden çok çok az bir kısmı Türk. Neredeyse hepsi yabancı. O yüzden Crysis Türk oyunu değil.Oyun türk oyunu gelistiriciler türk bir şirket olan crytek e aitti. Fakat sonradan satıldı.