samurayjackk24
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba dostlar başlıktaki gibi arkadaşla bir indie korku oyunu çıkartacağız yakında Steam mi? daha iyidir yoksa Epic games mi?
Ben onları kullanmıyorum internete oyunun ismini yazıp indir yazıyorum daha kolay oluyor.Merhaba dostlar başlıktaki gibi arkadaşla bir indie korku oyunu çıkartacağız yakında Steam mi? daha iyidir yoksa Epic games mi?
Steam daha iyiMerhaba dostlar başlıktaki gibi arkadaşla bir indie korku oyunu çıkartacağız yakında Steam mi? daha iyidir yoksa Epic games mi?
Hocam bir youtubere göndermeyi düşünüyoruz oynasın diyeSteam daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnstada birkaç sayfaya reklam basın kafii
O daha kolay hocam tabii kiBen onları kullanmıyorum internete oyunun ismini yazıp indir yazıyorum daha kolay oluyor.
Dediğim gibi birkaç oyun sayfasına instada reklam verip 3 5 YouTubera oynarsan zaten eğer tutacağı varsa tutar yoksa etkileşimi zor alır TRde bir şey tutunca sömürüp son damlasını içmeden bırakmıyorlar Çok Oyun var korku özelindeHocam bir youtubere göndermeyi düşünüyoruz oynasın diye
Haklısınız hocamDediğim gibi birkaç oyun sayfasına instada reklam verip 3 5 YouTubera oynarsan zaten eğer tutacağı varsa tutar yoksa etkileşimi zor alır TRde bir şey tutunca sömürüp son damlasını içmeden bırakmıyorlar Çok Oyun var korku özelinde