Neler Yeni

Oyun depolamak icin kodak x120 pro nasıl? Alanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
Tabi açarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende iki gün falan sürdü hep.
O zaman şansımı deneyip iade talep edicem ssd yi sonra da alırım da klavyeyi bulamam bence böyle bir indirimde

Ya da napsam ya kararsiz kaldım

1 haftada bulurum kalan parayı da

Neyse dursun bakalım indirim bitmemiş olursa alırım f75 ve bence bitmez hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
O zaman şansımı deneyip iade talep edicem ssd yi sonra da alırım da klavyeyi bulamam bence böyle bir indirimde

Ya da napsam ya kararsiz kaldım

1 haftada bulurum kalan parayı da

Neyse dursun bakalım indirim bitmemiş olursa alırım f75 ve bence bitmez hemen
Uzun süredir stokta 3-4k kişi aldı biter artık bence hocam beyazı var bende de memnunum baya

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
Uzun süredir stokta 3-4k kişi aldı biter artık bence hocam beyazı var bende de memnunum baya
Bende 75 olması hoşuma gitti o mavi olanını alicam çok güzel duruyor klavye birde rgb olması wireless olması güzel benimki tek renk ve kablolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Bende 75 olması hoşuma gitti o mavi olanını alicam çok güzel duruyor klavye birde rgb olması wireless olması güzel benimki tek renk ve kablolu
Bende a101 in piranha klavyesi vardı hocam sistemden para kalmamıştı beyaza geçtim tek eksisi mavi olarak gösterilen yerler hafif mavi görseldekiyle tam aynı değil onun dışında wireless ışıklar açıkken 16 saat kullanımı var ışıkları kapalıyken de 100 saatten fazlaydı herhalde ama emin değilim gecikme yaşamadım ben çok fazla wireless 2.4ghz cihazın yoksa sende de takılma vs olmaz 3 metre uzaklıkta falan da kullanmayı denedim gayet başarılıydı 1000 TL için mükemmel klavye

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
Bende a101 in piranha klavyesi vardı hocam sistemden para kalmamıştı beyaza geçtim tek eksisi mavi olarak gösterilen yerler hafif mavi görseldekiyle tam aynı değil onun dışında wireless ışıklar açıkken 16 saat kullanımı var ışıkları kapalıyken de 100 saatten fazlaydı herhalde ama emin değilim gecikme yaşamadım ben çok fazla wireless 2.4ghz cihazın yoksa sende de takılma vs olmaz 3 metre uzaklıkta falan da kullanmayı denedim gayet başarılıydı 1000 TL için mükemmel klavye
Klavye hangi switch ile geliyor?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular