Neler Yeni

Oyun durduk yere kapanıyor

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Arkadaşlar her hangi bir oyunu oynuyorum oyunun ortalarında falan kasma vs olmadan direk oyundan atıyor bazı oyunlarda atmıyor ama Driverlarım güncel

whiterose

80+ Bronze
psu degis

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Attığı oyunlar SSD'ye mi kurulu? Kullandığınız SSD sorunlu bir SSD ondan dolayı oluyor olabilir.

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ne alaka? oyundan atması ile psu değiştirmesi? cahilce yorumlar yapmayın lütfen.
Besleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmam

Konu sahibine cevap ;

Sistemi yüke sokunuz benchmark ile ;)

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Arkadaşlar her hangi bir oyunu oynuyorum oyunun ortalarında falan kasma vs olmadan direk oyundan atıyor bazı oyunlarda atmıyor ama Driverlarım güncel
Nvidia'nın son çıkan 2 Driverında sorun vardı diye hatırlıyorum. Bende de bazı oyunlardan atıyordu ve valorant'ta driver sorunu hatası verip kapanıyordu. Biraz daha eski bir sürüm driver'a geç. Sorun düzelmezse büyük ihtimalle oynadığın oyundan kaynaklıdır. Orijinal bir oyun değilse böyle sorunlar yaşaman normal. Youtube'ta aratarak çözüm bulabilirsin oyundan kaynaklı ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

Besleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmam

Konu sahibine cevap ;

PSU'dan kaynaklı olma ihtimali çok düşük. PSU'dan olsa sistem kendine reset atardı ve bu sorun son zamanda belli olmazdı, en baştan beri bu sorunu yaşardı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Nvidia'nın son çıkan 2 Driverında sorun vardı diye hatırlıyorum. Bende de bazı oyunlardan atıyordu ve valorant'ta driver sorunu hatası verip kapanıyordu. Biraz daha eski bir sürüm driver'a geç. Sorun düzelmezse büyük ihtimalle oynadığın oyundan kaynaklıdır. Orijinal bir oyun değilse böyle sorunlar yaşaman normal. Youtube'ta aratarak çözüm bulabilirsin oyundan kaynaklı ise

PSU'dan kaynaklı olma ihtimali çok düşük. PSU'dan olsa sistem kendine reset atardı ve bu sorun son zamanda belli olmazdı, en baştan beri bu sorunu yaşardı.
PSU besleyemeseydi reset atardı, oyundan atmazdı.
Reset atacağını biliyorumda bu durumda garip geldi :)

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci

Konu sahibine cevap ;

Hocam sistemlik bi durum olacağını sanmıyorum çünkü oyunu 130 fps ile falan yağ gibi oynarken tak diye oyun kapanıyor

Bunu sürekli yapmıyor ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom