ne alaka? oyundan atması ile psu değiştirmesi? cahilce yorumlar yapmayın lütfen.psu degis
Ne alaka la psu sorunlu olsa pc kapanır kafaya bakpsu degis
Kullandığı PSU'yu nereden bildin? Ayrıca ne alakası var?psu degis
Kioxia Exercia değil mi?SSD sorunu değil hocam
Besleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmamne alaka? oyundan atması ile psu değiştirmesi? cahilce yorumlar yapmayın lütfen.
Nvidia'nın son çıkan 2 Driverında sorun vardı diye hatırlıyorum. Bende de bazı oyunlardan atıyordu ve valorant'ta driver sorunu hatası verip kapanıyordu. Biraz daha eski bir sürüm driver'a geç. Sorun düzelmezse büyük ihtimalle oynadığın oyundan kaynaklıdır. Orijinal bir oyun değilse böyle sorunlar yaşaman normal. Youtube'ta aratarak çözüm bulabilirsin oyundan kaynaklı iseArkadaşlar her hangi bir oyunu oynuyorum oyunun ortalarında falan kasma vs olmadan direk oyundan atıyor bazı oyunlarda atmıyor ama Driverlarım güncel
PSU'dan kaynaklı olma ihtimali çok düşük. PSU'dan olsa sistem kendine reset atardı ve bu sorun son zamanda belli olmazdı, en baştan beri bu sorunu yaşardı.Besleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmam
Konu sahibine cevap ;
Sistemi yüke sokunuz benchmark ile
PSU besleyemeseydi reset atardı, oyundan atmazdı.Besleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmam
Konu sahibine cevap ;
Nvidia'nın son çıkan 2 Driverında sorun vardı diye hatırlıyorum. Bende de bazı oyunlardan atıyordu ve valorant'ta driver sorunu hatası verip kapanıyordu. Biraz daha eski bir sürüm driver'a geç. Sorun düzelmezse büyük ihtimalle oynadığın oyundan kaynaklıdır. Orijinal bir oyun değilse böyle sorunlar yaşaman normal. Youtube'ta aratarak çözüm bulabilirsin oyundan kaynaklı ise
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU'dan kaynaklı olma ihtimali çok düşük. PSU'dan olsa sistem kendine reset atardı ve bu sorun son zamanda belli olmazdı, en baştan beri bu sorunu yaşardı.
Reset atacağını biliyorumda bu durumda garip geldiPSU besleyemeseydi reset atardı, oyundan atmazdı.
Hocam sistemlik bi durum olacağını sanmıyorum çünkü oyunu 130 fps ile falan yağ gibi oynarken tak diye oyun kapanıyorBesleyemiyorsa çok alaka asıl cahilliği siz yapmayınız ama psudan dolayı olduğunu sanmam
Konu sahibine cevap ;