Neler Yeni

Oyun fiyatlarını düşmesi için fikir üretmek

Komando41.

80+ Silver
sormak istediğim soru oyun konsununda herşeye yetkiniz olsa oyun fiyatlarının düşmesi için nası bi yol uygulardınız (türkiyedeki oyun fiyatları için)

Avolay

80+ Gold
Stüdyomu Türkiye'ye taşır yaptıkları işe bakmaksızın asgari ücret verirdim , sigorta parasını da ay başında isterdim :)

!!İş verenlere göndermedir!!

KirliKill

80+ Silver
sormak istediğim soru oyun konsununda herşeye yetkiniz olsa oyun fiyatlarının düşmesi için nası bi yol uygulardınız
oyun yapımcısın IP adresini bulup 20 tl ye bocuklu silah alıp onu tehdid edecez ama o silahı gerçek sanacak 300 tl lik oyun olacak sana ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK 10 tl

efe aydal v2

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Stüdyomu Türkiye'ye taşır yaptıkları işe bakmaksızın asgari ücret verirdim , sigorta parasını da ay başında isterdim :)

!!İş verenlere göndermedir!!
kimsede senle çalışmazdı batardın

yazılım devlerinin hep amerikada olma sebbi dünyanın 4 bir yanında insanlar gelip çalışıyor orada senle çalışmak için trye gelmezler

soruya cevap

hiç bişi yapmazdım efendim 60-70 dolar neyse alırım umrumda elin gelişmemiş ülkesindeki adam veremiyor o zaman oynamasın şirketler siz oyunları tadabilin diye değil para kazanmak için var.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
oyun yapımcısın IP adresini bulup 20 TL ye bocuklu silah alıp onu tehdid edecez ama o silahı gerçek sanacak 300 TL lik oyun olacak sana ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK 10 TL

efe aydal v2
Aslında sen oyun yapımcısısındır eksrdfk.jpg:oops:o.O2

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
oyun fiyatlarının düşmesinin tek yolu tlnin değer kazanması. onu bunu unutun.

Avolay

80+ Gold

yazılım devlerinin hep amerikada olma sebbi dünyanın 4 bir yanında insanlar gelip çalışıyor orada senle çalışmak için trye gelmezler

soruya cevap

hiç bişi yapmazdım efendim 60-70 dolar neyse alırım umrumda elin gelişmemiş ülkesindeki adam veremiyor o zaman oynamasın şirketler siz oyunları tadabilin diye değil para kazanmak için var.
Spoilerı açmadın sanırım?

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

soruya cevap

türkiyedeki insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dolar düşmesi lazım önce. Türkçe dil desteğine sahip oyunların gelmesi lazım.

Komando41.

80+ Silver

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye