Komando41.
80+ Silver
sormak istediğim soru oyun konsununda herşeye yetkiniz olsa oyun fiyatlarının düşmesi için nası bi yol uygulardınız (türkiyedeki oyun fiyatları için)
oyun yapımcısın IP adresini bulup 20 tl ye bocuklu silah alıp onu tehdid edecez ama o silahı gerçek sanacak 300 tl lik oyun olacak sana ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK 10 tlsormak istediğim soru oyun konsununda herşeye yetkiniz olsa oyun fiyatlarının düşmesi için nası bi yol uygulardınız
kimsede senle çalışmazdı batardınStüdyomu Türkiye'ye taşır yaptıkları işe bakmaksızın asgari ücret verirdim , sigorta parasını da ay başında isterdim
!!İş verenlere göndermedir!!
Spoilerı açmadın sanırım?kimsede senle çalışmazdı batardın
yazılım devlerinin hep amerikada olma sebbi dünyanın 4 bir yanında insanlar gelip çalışıyor orada senle çalışmak için trye gelmezler
soruya cevap
hiç bişi yapmazdım efendim 60-70 dolar neyse alırım umrumda elin gelişmemiş ülkesindeki adam veremiyor o zaman oynamasın şirketler siz oyunları tadabilin diye değil para kazanmak için var.
türkiyedeki insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ?kimsede senle çalışmazdı batardın
yazılım devlerinin hep amerikada olma sebbi dünyanın 4 bir yanında insanlar gelip çalışıyor orada senle çalışmak için trye gelmezler
soruya cevap
hiç bişi yapmazdım efendim 60-70 dolar neyse alırım umrumda elin gelişmemiş ülkesindeki adam veremiyor o zaman oynamasın şirketler siz oyunları tadabilin diye değil para kazanmak için var.
Ben hiçbirşey yapmazdım 10 tl bile olsa bizde insanların yüzde 50 si crackler .sormak istediğim soru oyun konsununda herşeye yetkiniz olsa oyun fiyatlarının düşmesi için nası bi yol uygulardınız (türkiyedeki oyun fiyatları için)
forza horizon düzgün bi fiyata geldi en çok satılan ülke türkiye oldu insanlar mecburen crack yazılım kullanıyırBen hiçbirşey yapmazdım 10 TL bile olsa bizde insanların yüzde 50 si crackler .
+1oyun fiyatlarının düşmesinin tek yolu tlnin değer kazanması. onu bunu unutun.
Onun için de TR oyun pazarının değer kazanması lazım.Dolar düşmesi lazım önce. Türkçe dil desteğine sahip oyunların gelmesi lazım.
Bu hükümete oy verenlerin benim gözümde çoğu hakkı olmamalıtürkiyedeki insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ?