Oyun for iyzico ile 700 tl cahsback (nakite çevriliyor)

oglum ben hayatım boyunca 40 kısı tanımadım adam hepsının numarasından ıslem yapıyo yuh cıdden harem kurmus herıf

sıcak fırsatlar kategorisine soru atacak kadar mı boşluktasın ? kurallara uyun hayrına.

Iyzicodaki parayı vodafone pay e atsak engel mi yiyoruz şuan hocam? Bozdurmadaki parayı atmam zaten de
hocam ben çok tanıdık yaptım 24 saat boyunca üst üste 3 4 5 kişi yaparsan kartın bloke oluyor ve büyük ihtimalle açılmıyor yani 2 3 kere yapcaksan yada belirli zaman aralıklarıyla yapacaksan sorun yok kormana gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben çok tanıdık yaptım 24 saat boyunca üst üste 3 4 5 kişi yaparsan kartın bloke oluyor ve büyük ihtimalle açılmıyor yani 2 3 kere yapcaksan yada belirli zaman aralıklarıyla yapacaksan sorun yok kormana gerek yok.
Iyzicodaki parayı vodafone pay e atsak engel mi yiyoruz şuan hocam? Bozdurmadaki parayı atmam zaten de
razer goldu 900 e satıyordum bazı siteler 900 den 850 ye almaya başladı en iyisi lider epin şuan (870) oda daha bugun düşürdü

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer goldu 900 e satıyordum bazı siteler 900 den 850 ye almaya başladı en iyisi lider epin şuan (870) oda daha bugun düşürdü
Lider epin ne kadar komisyon alıyor hocam parayı çekince?

Kampanyada iyzico 200 lira veriyor. Diğer 500 lira ilk iyzico siparişi için geçerli olan kampanyadan mı geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri