24 saat içinde çok fazla işlem olunca kapatıyor vodafone pay iVodafone pay ile yapıyordım hesabı kapattı fixşedi oyunfor a para yüklenmiyor vpay ile
24 saat içinde çok fazla işlem olunca kapatıyor vodafone pay iVodafone pay ile yapıyordım hesabı kapattı fixşedi oyunfor a para yüklenmiyor vpay ile
40 kişi yapsan kişi başı 500 desen 20 bin yapıyor helal olsun asgari ücret.oglum ben hayatım boyunca 40 kısı tanımadım adam hepsının numarasından ıslem yapıyo yuh cıdden harem kurmus herıf
Ağrımaz zaten vergisini hem alırken hem satarken ödüyorsunÇıkarırızda sonra başımız agrımasın
Nasıl yani şuan vodafone pay hesabım var benim buna para yükleyip oyunfordan alabilir miyim? Oyunfor mu engelliyor vodafone pay i?Vodafone pay ile yapıyordım hesabı kapattı fixşedi oyunfor a para yüklenmiyor vpay ile
harcamayı ve karta gelen hediye parayı vodafone pay e çekmiş o yüzden sistemde tehdit olarak görünmüş engel yemiş.Nasıl yani şuan vodafone pay hesabım var benim buna para yükleyip oyunfordan alabilir miyim? Oyunfor mu engelliyor vodafone pay i?
Iyzicodaki parayı vodafone pay e atsak engel mi yiyoruz şuan hocam? Bozdurmadaki parayı atmam zaten deharcamayı ve karta gelen hediye parayı vodafone pay e çekmiş o yüzden sistemde tehdit olarak görünmüş engel yemiş.
hocam ben çok tanıdık yaptım 24 saat boyunca üst üste 3 4 5 kişi yaparsan kartın bloke oluyor ve büyük ihtimalle açılmıyor yani 2 3 kere yapcaksan yada belirli zaman aralıklarıyla yapacaksan sorun yok kormana gerek yok.Iyzicodaki parayı vodafone pay e atsak engel mi yiyoruz şuan hocam? Bozdurmadaki parayı atmam zaten de
hocam ben çok tanıdık yaptım 24 saat boyunca üst üste 3 4 5 kişi yaparsan kartın bloke oluyor ve büyük ihtimalle açılmıyor yani 2 3 kere yapcaksan yada belirli zaman aralıklarıyla yapacaksan sorun yok kormana gerek yok.
razer goldu 900 e satıyordum bazı siteler 900 den 850 ye almaya başladı en iyisi lider epin şuan (870) oda daha bugun düşürdüIyzicodaki parayı vodafone pay e atsak engel mi yiyoruz şuan hocam? Bozdurmadaki parayı atmam zaten de
Lider epin ne kadar komisyon alıyor hocam parayı çekince?hocam ben çok tanıdık yaptım 24 saat boyunca üst üste 3 4 5 kişi yaparsan kartın bloke oluyor ve büyük ihtimalle açılmıyor yani 2 3 kere yapcaksan yada belirli zaman aralıklarıyla yapacaksan sorun yok kormana gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
razer goldu 900 e satıyordum bazı siteler 900 den 850 ye almaya başladı en iyisi lider epin şuan (870) oda daha bugun düşürdü
Oyunfordan 1000 TL ye aliyon düne kadar 900 e alıyordu lider epin bugün 870 yapmışlar havale ücreti de 15 tlLider epin ne kadar komisyon alıyor hocam parayı çekince?