lutfi sarısakal
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Coni Ben Oyun Yapicam Pc için Ama bi sikinti var Saglam Oyun Geliştirici Nerden bulucam Napicam
Hocam sen sal o işleri
Coni arkadaşın paradan kastı milyonların varmıVar knka olmasa niye yapayım
bionluk freelancer sitesi orada oyun geliştirici bulabilirsin.Coni Ben Oyun Yapicam Pc için Ama bi sikinti var Saglam Oyun Geliştirici Nerden bulucam Napicam
oni arkadaşın paradan kastı milyonların
Coni arkadaşın paradan kastı milyonların varmı![]()
Knka orda bitene geliştirici buldum Redllion geliştirici güvenilir mi? Dolandirilmak istemiyorum dedinbionluk freelancer sitesi orada oyun geliştirici bulabilirsin.
Her yaptığın oyun maliyeti farklıdırConi arkadaşın paradan kastı milyonların varmı![]()
Ppne bakarak yaşının küçük olduğunu varsayıyorum, başkalarına para vermek yerine kendin uğraş madem o kadar maliyetli bi oyun değil yapımı çok zor olmaz diye düşünüyorum, paran cebinde kalır hemdeKnka orda bitene geliştirici buldum Redllion geliştirici güvenilir mi? Dolandirilmak istemiyorum dedin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her yaptığın oyun maliyeti farklıdır![]()
Ppne bakarak yaşının küçük olduğunu varsayıyorum, başkalarına para vermek yerine kendin uğraş madem o kadar maliyetli bi oyun değil yapımı çok zor olmaz diye düşünüyorum, paran cebinde
Knka yaşim küçük değil onu söyleyin bu oyunu kendim yapamam çok oyunculu online platform simülasyonPpne bakarak yaşının küçük olduğunu varsayıyorum, başkalarına para vermek yerine kendin uğraş madem o kadar maliyetli bi oyun değil yapımı çok zor olmaz diye düşünüyorum, paran cebinde kalır hemde
kişinin güvenilirliği nasıl bilebilirim ki? ama site güvenilir.Knka orda bitene geliştirici buldum Redllion geliştirici güvenilir mi? Dolandirilmak istemiyorum dedin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her yaptığın oyun maliyeti farklıdır![]()
Yapabilirsin Unity indir 3 ayda istediğin tarz oyunu yapabilecek bilgiye sahip oluyorsun assetleri de ücretsiz assetlerden kullanırsın maliyetin 0 olur.Knka yaşim küçük değil onu söyleyin bu oyunu kendim yapamam çok oyunculu online platform simülasyon