Neler Yeni

OYUN GELİŞTİRİYORUM!

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Fatih Terim
İsmi Moon Keys. Fikrine çok güvendiğim bir oyundu. Kime oynattıysam çok eğlendi. Amerikalı az izlenen bir yayıncı oynamıştı çok eğlendi. Tiktok'ta 100k'dan fazla izlenme alan oyun videosu oldu. Ama ne yazık ki keşfedilemedi. Biraz şans lazım. Şimdi korku oyunu üzerinde calışıyorum bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demosu var oynayabilirsin istersen.
size de başarılar hocam

İsmi Moon Keys. Fikrine çok güvendiğim bir oyundu. Kime oynattıysam çok eğlendi. Amerikalı az izlenen bir yayıncı oynamıştı çok eğlendi. Tiktok'ta 100k'dan fazla izlenme alan oyun videosu oldu. Ama ne yazık ki keşfedilemedi. Biraz şans lazım. Şimdi korku oyunu üzerinde calışıyorum bakalım.

Demosu var oynayabilirsin istersen.
bakıyorum hocam

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Alihan YILMAZ
Hiç bir zaman bitmeyecek bir oyun hikâyesi daha. Böyle açılmış baya konu var. Sonunu göremiyoruz hiç birinin. Oyunu bitirdikten sonra açsaydın konuyu. Böyle yapınca herkes beklenti içinde sürekli sonucu soracak. Sen de yanıtlayamacağın için foruma bir daha girmeyi tercih edeceksin.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Fatih Terim
Hiç bir zaman bitmeyecek bir oyun hikâyesi daha. Böyle açılmış baya konu var. Sonunu göremiyoruz hiç birinin. Oyunu bitirdikten sonra açsaydın konuyu. Böyle yapınca herkes beklenti içinde sürekli sonucu soracak. Sen de yanıtlayamacağın için foruma bir daha girmeyi tercih edeceksin.
öncelikle foruma neden bir daha girmeyeyim?ikincisi oyunu yapıp da konu açarsam belki forumdaki birisi güzel bir öneri de bulunacak veya tavsiye de bulunacak ben o zaman onları nasıl oyuna ekleyeyim o yüzden konuyu henüz yayınlamadan açtım.Son olarak oyununun sonunu görememe gibi bir durum olmayacak çünkü oyunu şuan geliştiriyorum ve yüzde otuz yüzde kırk bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Serkan Tuna
npc dövme gelsin harbiden çok iyi olur aspğdasdşaskldopasd

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Öncelikle oyun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Türü:Simülasyon ve Açık Dünya
Platform:Steam
Oyunun şuanda %30 %40 ı falan bitti yazın da steame eklemeyi düşünüyorum
Oyun nostaljik bir tema taşıyacak nasıl bir şey olacağını merak edenler internet cafe simulator ve streamer life simulator oyunlarına göz atabilir
Steame ekledikten sonra instagram hesabı web sitesi vs. açacağım
Oyun hakkında şimdilik bu kadar bilgi veriyorum ilerleyen günlerde daha fazla detay verebilirim.
Sorularınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.Teşekkürler :)
Simulasyon ise yardımcı olabilirim tavsiye açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Öncelikle oyun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Türü:Simülasyon ve Açık Dünya
Platform:Steam
Oyunun şuanda %30 %40 ı falan bitti yazın da steame eklemeyi düşünüyorum
Oyun nostaljik bir tema taşıyacak nasıl bir şey olacağını merak edenler internet cafe simulator ve streamer life simulator oyunlarına göz atabilir
Steame ekledikten sonra instagram hesabı web sitesi vs. açacağım
Oyun hakkında şimdilik bu kadar bilgi veriyorum ilerleyen günlerde daha fazla detay verebilirim.
Sorularınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.Teşekkürler :)
hocam seslere özen göster lütfen örneğin streamer life 2 de arabalar geçerken ilk başta kulağıma sivrisinek geldi sandım huylandım :D uyuz ediyor o tarz şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,105
Üyeler
168,236
Son üye
ahmet21213
Top Bottom