Neler Yeni

Oyun HDD'de yüklü gözüküyor ama tekrar İndirme istiyor

Daha evvel Harddiskimde Battlefield 1'im vardı. Format attım, ama HDD'ye hiç bir silme işlemi uygulamadım. Formattan sonrada oynayabileyim diye.
Diskte alan hiç azalmamış, formattan önceki hali ile aynı.

Origin uygulamasına bu HDD üzerinden girdim, oyun HDD içerisinde 81 gb olarak yüklü gözükmesine rağmen tekrar yükleyin yazıyor Origin içerisinde.

Ne yapmak lazım? BF 1 klasörüne girip oyunu açsam açılır mı? Yoksa o klasörüde silip, oyunu sıfırdan mı yüklemek gerekli?

@Özgürcan senin bilgin var mıdır bu konuda?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
hdd olan bf1 dosyasını ismini değiştir sonra tekrar indirme yap o kendi dosya oluşturunca indirmeyi durdurup programı kapa sonra ismini değiştirdiğin dosyada ki klasörleri yeni indirilen dosyaya at ve programı tekrar açıp indirime tuşuna bas çoğunlukla olur dosyaları doğrulama işlemi yapar epic gameste böyle yapıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hdd olan bf1 dosyasını ismini değiştir sonra tekrar indirme yap o kendi dosya oluşturunca indirmeyi durdurup programı kapa sonra ismini değiştirdiğin dosyada ki klasörleri yeni indirilen dosyaya at ve programı tekrar açıp indirime tuşuna bas çoğunlukla olur dosyaları doğrulama işlemi yapar epic gameste böyle yapıyordum
Peki bahsettiğim BATTLEFIELD 1 klasörüne girsem, orada BF1.exe var .
Ona tıklayıp girsem açılmaz mı peki oyun? Çünkü Origin uygulamasıda bu HDD içerisinde idi ve o açıldı.

Yani açılması gerekli aslında ama, oyun eksiksiz duruyor klasörde boyut olarak.

Olmazsa oyunun o bahsettiğim klasörünü silip oyunu tekrardan indireyim. Yapacak bir şey yok sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen var mıdır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Peki bahsettiğim BATTLEFIELD 1 klasörüne girsem, orada BF1.exe var .
Ona tıklayıp girsem açılmaz mı peki oyun? Çünkü Origin uygulamasıda bu HDD içerisinde idi ve o açıldı.

Yani açılması gerekli aslında ama, oyun eksiksiz duruyor klasörde boyut olarak.

Olmazsa oyunun o bahsettiğim klasörünü silip oyunu tekrardan indireyim. Yapacak bir şey yok sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen var mıdır?
Dene.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılmadı oyun yüklü gözükmüyor dedi, o BF'in kurulu olan bahsettiğim 81 GB'lık klasörünü sildim. Bir ara tekrar yükleyecez artık.
Origin uygulaması açılıyor sorunu yok, acaba Origin'ide silmeye gerek var mıdır ki, bilemedim.

Top Bottom