Pubg hesabım mail ve telefona bağlıydı mail kısmından giriş yapıyorum her şey doğru sonrasında benden telefon numarası onayı istiyor ama ben yeni numaraya geçtiğim için o numaranın kayıtlı olduğu hattı saklamıştım ve şuan bulamıyorum yani erişimim yok. pubg destek ekibine mail attım ve böyle bir dönüş yaptılar giriş yapamadığım hesabın bilgilerini nasıl değiştirebilirm ki ? galiba tek yol hat yenileme ama sadece bir doğrulama için o kadar uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak hesaba girerken bir kaç kez şifreyi yanlış girdim acaba bu yüzden mi ikili doğrulamayı aktif ediyor ve şğpheli hesap diyor?Pubg hesabım mail ve telefona bağlıydı mail kısmından giriş yapıyorum her şey doğru sonrasında benden telefon numarası onayı istiyor ama ben yeni numaraya geçtiğim için o numaranın kayıtlı olduğu hattı saklamıştım ve şuan bulamıyorum yani erişimim yok. pubg destek ekibine mail attım ve böyle bir dönüş yaptılar giriş yapamadığım hesabın bilgilerini nasıl değiştirebilirm ki ? galiba tek yol hat yenileme ama sadece bir doğrulama için o kadar uğraşmak istemiyorum.