Neler Yeni

Oyun için 1 TB M2 SSD Arıyorum

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
bugra
Yarın İncehesap sitesinin her cuma yaptığı kampanyayı takip et. 2100 TL civarında 1 TB bulabilirsin. Şanslıysan 2000 TL altında da olabilir. Bekleyemem diyorsan ve dram fantezin yoksa XPG S50 Gen4x4 alabilirsin. 2135 TL
Onu takip ediyorum s40g yi de ordan aldım da oraya genelde s40g yada nv3 geliyor nv3 ü kimse önermiyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

kingston'a dünki bebe gibi muamele etme kardeșim kingston baya bașarılı bence bu konuda kioxia kingston msi samsung wd yahut xpg gibi markalara bak bunlardan düșme corsair felan bakma

gen 3 or 4 ?
gen 4 e takacağım ama 3.0 da olur oyun için alıyorum zaten

isterseniz tekrar okuyun aynı fiyatlardaysamı demiş gider o paraya samsung alırım demiş yani kötü olsa bile o paraya çıkıyorsam samsungdan şaşmam demek bu
Zaten oyun için alıyorum demiştim oyunda o kadar büyük bi fark yaratmaz 3500/3300 gayet yerinde bir hız samsungun uzun ömürlülüğü dayanıklılığı dururken kingston almak saçma

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Onu takip ediyorum s40g yi de ordan aldım da oraya genelde s40g yada nv3 geliyor nv3 ü kimse önermiyor zaten

gen 4 e takacağım ama 3.0 da olur oyun için alıyorum zaten

Zaten oyun için alıyorum demiştim oyunda o kadar büyük bi fark yaratmaz 3500/3300 gayet yerinde bir hız samsungun uzun ömürlülüğü dayanıklılığı dururken kingston almak saçma
emin olun kingstonuda samsung kadar kullanırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alp
Bende kioxia g3 modeli ile arkadaşın önerdiği xpg arasında kaldım çok kararsızım 1 haftadır ssd alayım diyorum bir türlü seçemedim :D

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
bugra
Bende kioxia g3 modeli ile arkadaşın önerdiği xpg arasında kaldım çok kararsızım 1 haftadır ssd alayım diyorum bir türlü seçemedim :D
Kasa hava akışın iyiyse benim şuan kullandığım xpg s40g den baya memnunum öneririm

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
Bununda okuma yazma hızı çok düşük

En iyisi ben o kingstonu yada samsungu alayım
napıcan hocam okuma yazma oyun dışı işin mi var:) oyunlarda maks 2 saniye fark eder testleri var youtubeda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,447
Üyeler
164,672
Son üye
alperenkrkmaz
Top Bottom