Neler Yeni

Oyun için DRAM'siz SSD alınır mı?

BhdrAlnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır Alınak
Arkadaşlar merhaba sistemimde sadece oyun için kullanacağım 1 TB kapasiteli DRAM'siz SSD almayı düşünüyorum.

Ek olarak oyun içinde olsa dramlimi almalıyım yoksa DRAM'siz alsam sorun yaşar mıyım?

Önerebileceğiniz bir SSD varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Musa Topçu
Öyle gözle farkedebileceğin bir fark görmezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni zorlamayanı al

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
sistem ssd'm de oyun kurduklarımda da dram yok. Standart bir kullanıcıyım ve dram yokluğunu hissetmedim. Hiçbir takılma donma geç yükleme gibi problemlerim yok.

BhdrAlnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır Alınak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle gözle farkedebileceğin bir fark görmezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni zorlamayanı al
-------
sistem ssd'm de oyun kurduklarımda da dram yok. Standart bir kullanıcıyım ve dram yokluğunu hissetmedim. Hiçbir takılma donma geç yükleme gibi problemlerim yok.
-------
Şuana kadar hiç dikkat etmedim bende ssd alırken dram olayını. Senin bu sorunu görünce araştırdım biraz çok da fark etmiyormuş.
https://blog.bilendenal.com/uzman-tavsiyeleri/dramsiz-ssdler-o-kadar-farklilar-mi/
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum bende hız veya gecikme gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum , ama dram olmadığı için ömürleri daha kısa oluyormuş bu riski almalı mıyım karar veremedim.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
-------

-------

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum bende hız veya gecikme gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum , ama dram olmadığı için ömürleri daha kısa oluyormuş bu riski almalı mıyım karar veremedim.
benim ssdlerin biri 2 biri 1 diğeri 4-5 yıllık. fazla takma. Tek veri yazma işlemin oyun silip yükleme çok fazla yorulmayacak zaten

Aykut D.

80+ Gold
Sata ssd kullanıyorum yine hissetmedim.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Gökhan
oyun için çok farketmez ama boot ssdsi için ben dramli ssd tercih ediyorum

Captain Barbossa

80+ Bronze
Oyun ve günlük net kullanımı için alabilirsiniz fark olmaz dişe dokunur. Tabi az fiyat farkı varsa dramli alın yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,655
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom