Neler Yeni

Oyun için en mouse hangisi

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Ömer Doğan
Parası var ki alıyor bilader senin niye zoruna gidiyor mouse alması. Ha belki senin tarzında oyunlar oynasa sana batmazdı değilmi?
Pugb gibi dandik bir oyun için böyle bir mouse almak saçma. Benim tarzımda oyunlar için de saçma. En iyisi ps4 bütçe varsa da ps5 kolu almak benim içim.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Ömer Doğan

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Ben ps koluna alışkın olduğum için ve sevdiğim için öyle dedim.
Ben eski bir ps 4 kolu kullanıcısıyım , pc de xbox büyük rahatlıkmış uğraşma yok bluetooth bağlamaya uğraşma yok xbox logosunun üzerine tıkla açılsın bimden dandirik pil 15 tl ye alıyorsun 2 hafta gidiyor şarj derdi yok , fc 24 oynuyorsan kullanımı çok rahat ele tam oturuyor her oyunda kullanabiliyorsun titreşimlerinde sorun olmadan bluetoothtan bile çıkarmıyorsun kol kendini kapatıyor 5dk kullanmazsan veya pc kapanırsa anında kapatıyor

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Ömer Doğan
Ben eski bir ps 4 kolu kullanıcısıyım , pc de xbox büyük rahatlıkmış uğraşma yok bluetooth bağlamaya uğraşma yok xbox logosunun üzerine tıkla açılsın bimden dandirik pil 15 tl ye alıyorsun 2 hafta gidiyor şarj derdi yok , fc 24 oynuyorsan kullanımı çok rahat ele tam oturuyor her oyunda kullanabiliyorsun titreşimlerinde sorun olmadan bluetoothtan bile çıkarmıyorsun kol kendini kapatıyor 5dk kullanmazsan veya pc kapanırsa anında kapatıyor
PS kolu da aynı tek farkı şarjlı.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Ömer Doğan
Dostum playstation kolu da kullandım, kendini kısa süre bırakınca tasarruf modu için kapanma yok ve kablolu kullanmazsan titreşimleri desteklemiyor artı şarj da büyük avantaj
Siz ps kolu kullandığınıza emin misiniz? Kablosuz titreşim özelliği steamdeki resmen her oyunda var. 5 dk kullanmadığında kendini otomatik kapatıyor şarj ise orijinal alırsan 2 saat şarj falan 7 saat kullanım sağlıyor. Ps kaç kolu kullandınız?

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Siz ps kolu kullandığınıza emin misiniz? Kablosuz titreşim özelliği steamdeki resmen her oyunda var. 5 dk kullanmadığında kendini otomatik kapatıyor şarj ise orijinal alırsan 2 saat şarj falan 7 saat kullanım sağlıyor. Ps kaç kolu kullandınız?
Ps4 de ps5 de kullandım , kablosuz titreşim çalışmıyor eminim

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Ömer Doğan
Top Bottom