ROG MAXIMUS XII EXTREME var. Ama Z490-E gayet iyi.@crazyreign z490-e en iyi z490 diye biliyorum ben
reyiz moderatör olmuşsun yeni fark ettimİkisi de değil, ROG STRIX Z490-F GAMING alıp orta yolu buluyorsun.
Ne için kullanacağını tam bilemiyorum ancak sana TUF GAMING Z490-PLUS da yeterli olur, ancak anakarta o kadar para bayılıp 1 tane ARGB girişi olan anakart da alma yani.
Eğer marka Asus olmak zorunda değilse MSI marka da seçebilirsin. Önerim MAG Z490 TOMAHAWK.
Oyun için düşünüyorum.İkisi de değil, ROG STRIX Z490-F GAMING alıp orta yolu buluyorsun.
Ne için kullanacağını tam bilemiyorum ancak sana TUF GAMING Z490-PLUS da yeterli olur, ancak anakarta o kadar para bayılıp 1 tane ARGB girişi olan anakart da alma yani.
Eğer marka Asus olmak zorunda değilse MSI marka da seçebilirsin. Önerim MAG Z490 TOMAHAWK.
"Oyun için" demek yeterli değil aslında pek ama neyseOyun için düşünüyorum.
Yahu bırak adam z490-e olanı alsın ne zorluyorsun"Oyun için" demek yeterli değil aslında pek ama neyse.
Alabiliyorsan ROG STRIX Z490-F GAMING al.
Adam almışken 2 tane ARGB girişli anakart alsın yaYahu bırak adam z490-e olanı alsın ne zorluyorsun
Bu arada z490-f de oyun için fazlasıyla yeterli![]()