Kavisli tabi iyi ama önemli olan özellikleri.Bir kısım düz ekran derken bir kısımda kavisli diyor oyun icin hangi monitor alınmalı ?
1500 civari ark survival call of dutyFiyat aralığın ve oynadığın oyunlar nedir ?
Tamamdir aoc un 24 inc 144hz monitorunu alacağım sizin oneriniz varmıOyun icin Düşünüyorsan 144Hz 1ms Flat Yani Düz Ekran IPS Panel Bir Monitor Almani Tercih Ederim. Yanliz Kararin Ne Olursa Olsun Bir Mağazada Ürünü Gorerek ve Test Ederek Almalisin.
Aoc Kaliteli Marka Seni Tatmin Edecektir Kardesim.Tamamdir aoc un 24 inc 144hz monitorunu alacağım sizin oneriniz varmı
Tesekkurler bu monitoru pek tavsiye etmiyorlar renkleri iyi degilmis ve 1080p 27 inc de pikseller sayılıyormusBak sana bu monitörü öneririm f/P
James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör
Aoc Kaliteli Marka Seni Tatmin Edecektir Kardesim.
Tamamdır reisAoc Kaliteli Marka Seni Tatmin Edecektir Kardesim.
Benim arkadaşım kullanıyor dediğim monitörü çok memnun ona da ben tavsiye ettim ama sen bilirsin aoc da iyidir.Tamamdır reis
Hic bir sikayeti yokmu pikseller gozukuyor falanBenim arkadaşım kullanıyor dediğim monitörü çok memnun ona da ben tavsiye ettim ama sen bilirsin aoc da iyidir.
Yok dostum daha 2 gün önce konuştum ama yinede sen bilirsin senin kararın araştırmak istersen araştır.Hic bir sikayeti yokmu pikseller gozukuyor falan