Oyun için hangi monitör daha iyi?

bilgisayarın iyiyse 2k alabilirsin ama ben 2inciyi tercih ederim şahsen

Dell olan daha iyi bence. 2K çok da keskin bir fark sağlamıyor 1080P'ye göre. Asıl farkı istiyorsan 4K'ya sıçrayacaksın, onların da fiyatı ortada. :)

kesinlikle 2k al 2k yı deneyimlememiş olanlar farkı anlamadıgından yorum yapıyor

ben kendim alicak olsam dell i alirdim acikcasi cunku 1080p ile 2k benikm icin cokda onemli degil bende 1080p kullaniyorum bana yetiyor ve dellin tepkime suresi ve hz i daha iyi

dell çok güzel bir monitör asusda öyle ama bunlardan önce sistem bileşenleriniz daha önemli sistemiz iyi ise 2 k monitör almanız daha iyi olacaktır sistem darboğaz yaşamadan rahatça tam performans çalışssın diye fakat sisteminiz orta dereceyse Fhd de Alabilirsiniz hz olarak arada 60hz bir fark var eğer çok üst düzey bir oyuncu değilseniz bence asus alınabilir ve direk cs valo tarzı oyunlar oynamıyorsanız asus tercih edebilirsiniz ha yok full rekabetçi olsun cs de iyiyim vs diyorsanız dell öneririm ama bu fiyat bantlarına çıkabiliyorsanız eğer daha iyi monitörler de bulabilirsiniz diye düşünüyorum

dell çok güzel bir monitör asusda öyle ama bunlardan önce sistem bileşenleriniz daha önemli sistemiz iyi ise 2 k monitör almanız daha iyi olacaktır sistem darboğaz yaşamadan rahatça tam performans çalışssın diye fakat sisteminiz orta dereceyse Fhd de Alabilirsiniz hz olarak arada 60hz bir fark var eğer çok üst düzey bir oyuncu değilseniz bence asus alınabilir ve direk cs valo tarzı oyunlar oynamıyorsanız asus tercih edebilirsiniz ha yok full rekabetçi olsun cs de iyiyim vs diyorsanız dell öneririm ama bu fiyat bantlarına çıkabiliyorsanız eğer daha iyi monitörler de bulabilirsiniz diye düşünüyorum
çıkabılcegim maks fiyat bandı bu bu seviyede daha iyi ne alabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,818
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri