Yardım Oyun için islemci tavsiyesi

Hangisi oyun için ideal

• Oy kullanan toplam üye
    9

Rixper

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba öncelikle.
Genellikle csgo oynuyorum.
Amd ryzen 3300x yada 3600 arasında kaldım render yapmayacağım nasıl yapılır bilmiyorum sadece cs oynicam sizce hangisini almalıyım ? Bir çok sitede dolaştım fakat 3600 düşük performans veriyor gibime geldi bu da kafamı karıştırdı donanım arşivi youtube kanalındaki son video da ki performans da açıkçası bir tik düşünürdü sizlere tanışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

AMD ryzen 3300x yada 3600 arasında kaldım render yapmayacağım nasıl yapılır bilmiyorum sadece cs oynicam sizce hangisini almalıyım ? Bir çok sitede dolaştım fakat 3600 düşük performans veriyor gibime geldi bu da kafamı karıştırdı donanım arşivi youtube kanalındaki son video da ki performans da açıkçası bir tik düşünürdü sizlere tanışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim
R5 3600 kraldır.

3300X oyun performansı olarak gayet iyi. Ama istersen Ryzen 4000 serisini bekleyebilirsin.(render tarzı şeyler yapacaksan)

AMD ryzen 3300x yada 3600 arasında kaldım render yapmayacağım nasıl yapılır bilmiyorum sadece cs oynicam sizce hangisini almalıyım ? Bir çok sitede dolaştım fakat 3600 düşük performans veriyor gibime geldi bu da kafamı karıştırdı donanım arşivi youtube kanalındaki son video da ki performans da açıkçası bir tik düşünürdü sizlere tanışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Eğer beklerim diyorsan biraz bekle ve ryzen 3 3300x al performanslar yakın ve en azından güncel mimari

Y
3300X oyun performansı olarak gayet iyi. Ama istersen Ryzen 4000 serisini bekleyebilirsin.(render tarzı şeyler yapacaksan)
Yok hayır render la alakam yok yani nasıl yapılır hiç bilmiyorum sadece csgo oynuyorum o kadar

Performansları hayli yakın ama 3600 diyorum .

3600 genel olarak aynı performansı veriyor, bazen ise geçiyor. 3600'a iyi bir soğutucu bulursanız gerçekten iyi bir performans alırsınız ve çok daha uzun ömürlü olur. Bir de internetteki sitelere çok güvenmeyin, sadece bir fikir oluşsun diye bakın.

Y
Yok hayır render la alakam yok yani nasıl yapılır hiç bilmiyorum sadece csgo oynuyorum o kadar

Yayın falan da yapmayacaksan 3300X al geç. 3300X TR'de var mı bilmiyorum ama fiyatı 3600'den daha ucuz olacağa benziyor. Sadece oyun ise 3300X al.

1300 tl ye 3600 buldum arkadaşımdan 2 el fakat ek soğutucu almamız gerekiyormus sanırım dün 1 video da 3300x i 4.5 ghz e çıkarmışlar 3600 i de 4.3 ghz 3300x 3600 ı geçiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600 genel olarak aynı performansı veriyor, bazen ise geçiyor. 3600'a iyi bir soğutucu bulursanız gerçekten iyi bir performans alırsınız ve çok daha uzun ömürlü olur. Bir de internetteki sitelere çok güvenmeyin, sadece bir fikir oluşsun diye bakın.
Elimde bu sıvı soğutmadan var ne kadar iş görür bilmiyorum

Yayın falan da yapmayacaksan 3300X al geç. 3300X TR'de var mı bilmiyorum ama fiyatı 3600'den daha ucuz olacağa benziyor. Sadece oyun ise 3300X al.
Hayır sadece cs oynicam oda 300 fps almak icin eski sistemim yandı zaten çok drop yiyordum oda bahane oldu 3300x in cs performansı çok güçlü gördüm dediğim gibi bide sizlere danismak istedim

Son düzenleme:
1300 TL ye 3600 buldum arkadaşımdan 2 el fakat ek soğutucu almamız gerekiyormus sanırım dün 1 video da 3300x i 4.5 ghz e çıkarmışlar 3600 i de 4.3 ghz 3300x 3600 ı geçiyordu

Elimde bu sıvı soğutmadan var ne kadar iş görür bilmiyorum

Hayır sadece cs oynicam oda 300 fps almak icin eski sistemim yandı zaten çok drop yiyordum oda bahane oldu 3300x in cs performansı çok güçlü gördüm dediğim gibi bide sizlere danismak istedim
İş görür 3600 ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,717
Üyeler
187,087
Son üye
att19
Geri