Oyun için iyi bir kulaklık önerisi varmı ?

Piizmitli

80+
Reaksiyon skoru
29
Eğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur

Oyun modu açık en iyi kablosuz kulaklık içi kulaklık QCY T19, 116 milisaniye gecikmeli yapıyormuş.

EnesÖzen_2025-03-02_18-48-20.webp

Harici mikrofonun yoksa bluetooth kulaklık alma çünkü bluetooth kulaklıkta Mikrofonu açınca ses kalitesi çok kötü oluyor, mikrofon kullanmam dersen al

Eğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur
Hocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.

Blıuetooth kulaklıklarda gecikme daha fazla olur. Eğer bilgisayarda kullanacaksan en ucuza uygun kulaklıklardan biri JBL Quantum 350. Ama bunda bluettooth özelliği yok sadece bilgisayardan bağlanıyorsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.
nova 1 var bende oda özeliği programda kullanılmıyor

Blıuetooth kulaklıklarda gecikme daha fazla olur. Eğer bilgisayarda kullanacaksan en ucuza uygun kulaklıklardan biri JBL Quantum 350. Ama bunda bluettooth özelliği yok sadece bilgisayardan bağlanıyorsun.

3 4 k bandı olabilir

nova 1 var bende oda özeliği programda kullanılmıyor

3 4 k bandı olabilir

Bunları buldum.

corsair hs65 wireless modeli pckolikin kendi sitesinde 2999 tl mağazaya gidip alırsanız da 2879 tl satıcı hepsiburada da yine pckolik olmasına rağmen fiyatın 3999 tl olması garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri