bütçe nedirEğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur
Oyun modu açık en iyi kablosuz kulaklık içi kulaklık QCY T19, 116 milisaniye gecikmeli yapıyormuş.
Alıntıyı görüntülePC İÇİN ARIYORUM BEN KABLOSUZ İYİMİ BİLMİYORUM İYİYSE ONDAN DA ALABİLİRİM
Hocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.Eğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur
Eğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur
nova 1 var bende oda özeliği programda kullanılmıyorHocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.
3 4 k bandı olabilirBlıuetooth kulaklıklarda gecikme daha fazla olur. Eğer bilgisayarda kullanacaksan en ucuza uygun kulaklıklardan biri JBL Quantum 350. Ama bunda bluettooth özelliği yok sadece bilgisayardan bağlanıyorsun.
![]()
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hyper cloud 2 olabilir o fiyat bandında maceraya gerek yok. Ama indirim beklersen dahada iyi olur.nova 1 var bende oda özeliği programda kullanılmıyor
3 4 k bandı olabilir
nova 1 var bende oda özeliği programda kullanılmıyor
3 4 k bandı olabilir
corsair hs65 wireless modeli pckolikin kendi sitesinde 2999 tl mağazaya gidip alırsanız da 2879 tl satıcı hepsiburada da yine pckolik olmasına rağmen fiyatın 3999 tl olması garipBunları buldum.
![]()
Asus TUF Gaming H3 Wireless 90YH02ZG-B3UA00 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming H3 Wireless 90YH02ZG-B3UA00 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu listenin oyun modu hariç normal kulaklıklar için olanı var mı biliyor musunuz?Oyun modu açık en iyi kablosuz kulaklık içi kulaklık QCY T19, 116 milisaniye gecikmeli yapıyormuş.
Alıntıyı görüntüle