Oyun için kablosuz kulak içi kulaklık kullanan var mı kullanılır mı?

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Bütçe
1000
Merhaba, dışarıda kullandığım Marshall Motif II ANC kulaklığımı bilgisayarda oyun ,müzik ve discord için de kullanabilir miyim? Apırlıklı olarak cs oynuyorum ama hoparlör ile dahi oynayabilirim sesi versin yeter modundayım şuan için bu tarz bir kulaklık airpods pro vs ile deneyen varsa olur mu söyleyebilir mi ya da az miktar para biriktirip wraith in vs iem kulaklıklarından ucuz bir tanesini mi almam daha mantıklı olur? (Bütçe önceliğim farklı noktalarda bilgisayara sıra geldiğinde ses kartı + beyerdynamic şeklinde kulaklık seti dizeceğim o yüzden pahalı bir kulaklık almak istemiyorum şuan için)

kulaklık içi tavsiye etmem şundan dolayı kulağını rahatısz edio alacaksan kablosuz alabilrisn onda da kalitei bir şey alman lazım cünkü ses geçikmleri oluyor kablolu kulaklık kullanıyorum ses geçikme vs yok ama kablosuz istiyırsan kaliteli bir şey alman lazım.

kulaklık içi tavsiye etmem şundan dolayı kulağını rahatısz edio alacaksan kablosuz alabilrisn onda da kalitei bir şey alman lazım cünkü ses geçikmleri oluyor kablolu kulaklık kullanıyorum ses geçikme vs yok ama kablosuz istiyırsan kaliteli bir şey alman lazım.
Şuan mevcut zaten Marshall Motif II ANC kullanıyorum incelemelerde rakip olarak AirPods PRO nun karşısına koyuyorlar alacak olursam da şuanlık kulak içi iem alabilirim ucuz 1k üstüne çıkmam bütçe olarak ileride zaten en üst seviyede kulaklık seti dizeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri