Neler Yeni

Öneri Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
ya kusura bakmayın ben spoiler kısmını geç gördüm :( , görünce de mesajı sildim. kusura bakmayın tekrar. teşekkür ederim. @Rennes
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam yorumun altına bakarsan spoiler ile ünlem koydum, yani ironi. Forumda @Chaplin diye bir arkadaşımız vardı satış yaptığı adam ona böyle yazmıştı, ben de hem oraya gönderme olsun hem de komik olsun diye böyle bir espri yaptım. Lütfen alınma.

ELECTUS

80+ Silver
Bende gözük kullanıyorum ama kulaküstü hiç rahatsız etmedi beni.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben de gözlük+lens kullanıyorum, kafaüstü kulaklıklarla iyi anlaşamıyorum sizin gibi.

İzolasyonlu istiyorsanız bir önceki sayfadaki KZ’lere bakabilirsiniz.

İzolasyonsuz istiyorsanız ise Apple Earpods eğer kulağınızla uyum sağlarsa inanılmaz rahat bir kulaklık, ses ve mikrofon kalitesi de başarılı.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,274
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
arkadaşlar gözlük kullanan birisiyim o yüzden genellikle kafa üstü (ya da kulak üstü hangi tabir doğru ise) kulaklıkları rahat kullanamıyorum. ya kulak kepçeme basıyor (araksında gözlük olduğu için) ağrı yapıyor ya da gözlüğün sapına basıyor ağrı yapıyor. o yüzden kulak içi kulaklıklara yöneldim. sadece bilgisayar için kullanacağım(cs-valorant-dota-discord). mikrofonu da güzel olursa sevinirim. önerilerinizi bekliyorum.

dipnot:daha önce gözlük kullanan bir arkadaş aynı konuyu kafa üstü kulaklıklar için açmıştı ama ben kafa üstüne olan inancımı kaybettim. ayrıca bütçem de az.
Rampage in kulak ici oyuncu kulakligi vardi ona bakabilirsin

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Kulaklık olarakmı?
evet

Ben de gözlük+lens kullanıyorum, kafaüstü kulaklıklarla iyi anlaşamıyorum sizin gibi.

İzolasyonlu istiyorsanız bir önceki sayfadaki KZ’lere bakabilirsiniz.

İzolasyonsuz istiyorsanız ise Apple Earpods eğer kulağınızla uyum sağlarsa inanılmaz rahat bir kulaklık, ses ve mikrofon kalitesi de başarılı.
onalra baktım ancak kabin kısmı kulağıma oturur mu emin olamadım. ancak çok güzel duruyorlar.

ELECTUS

80+ Silver
evet

onalra baktım ancak kabin kısmı kulağıma oturur mu emin olamadım. ancak çok güzel duruyorlar.
Eskiden rampage Alpha X kullanıyordum hiç rahatsız etmiyordu şimdi comfort kullanıyorum.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Eskiden rampage Alpha X kullanıyordum hiç rahatsız etmiyordu şimdi comfort kullanıyorum.
teşekkürler

Buradaki KZ kulaklıkları önerebilirim, almadan önce incelemelerini de okursan senin için iyi olur.
Ayrıca denildiği gibi kulaklığın mikrofonunu kullanmak için bir dönüştürücüye ihtiyacın var.
mikrofon durumu hakkında bir bilginiz var mı? incelemelere de baktım ancak ne yerli ne de yabancı mikrofon testi bulamadım. sadece "mobilde iyi pcde kötü" şeklinde bir yorum bulabildim.

Son düzenleme:

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
mikrofon durumu hakkında bir bilginiz var mı? incelemelere de baktım ancak ne yerli ne de yabancı mikrofon testi bulamadım. sadece "mobilde iyi pcde kötü" şeklinde bir yorum bulabildim.
O konu hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum. Biraz internette dolaşayım ne diyorlar diye, sonra geri dönüş yaparım.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
çok mutlu olurum. teşekkürler. iyi günler.
Çok garip bir şekilde hiç kimse bu kulaklığın mikrofonundan bahsetmemiş. Sadece bahseden bir video buldum ve o videoda da ses kalitesi rezalet geliyor ancak bu durum diğer kulaklıklar için de geçerli mi bilmiyorum:

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Çok garip bir şekilde hiç kimse bu kulaklığın mikrofonundan bahsetmemiş. Sadece bahseden bir video buldum ve o videoda da ses kalitesi rezalet geliyor ancak bu durum diğer kulaklıklar için de geçerli mi bilmiyorum:
ben de bulamamıştım cidden çok ilginç. teşekkür ederim yine de. sağ olun.

Top Bottom