Neler Yeni

Yardım Oyun için mekanik klavye şartmı

Jaja50

80+ Silver
Hocam şart değil ama en azından bir yarı mekanik klavye lazım. Membran klavye kullanırken, "ya ne gerek var mekanik klavyeye" diyordum. Fakat şu an yarı mekanik klavye kullanıyorum ve farkı çok büyük bir şekilde anladım. Oyunların zevki çıkıyor resmen. Eski klavyeme dokunduğumda tuşa bastığımı bile hissedemez oldum. Tavsiyem almandır.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Beyler şimdi klavye alıcam bende yok monster pusat K3 pro fln fln derken reddragon dan Gamepower a kadar baktım ama şöyle bişey varki klavyemin sessiz olmasını istiyorum ytden baktım ouetmu blue switch e %80alcağım switch blueydu çünkü redede baktım şahsen 2side fazla sesli geldi sadede gelirsek yine oyun oynuyacağum cs lol fln fps moba tarzı membran klavye almak sıkıntıya sokarmı çok gecikme yaşarmıyım performans kaybı fln bütçem 300 450 fln bilgidğim kadarıyla logitech bide hyperx alloy elite vardı sanırsam iyi olarak eğer cidden membran çok sıkıntıya sokmassa önerebilirmisniz Bi yardımcı olun ama yinede bu bütçede red switch bir nevi kabul edilebilir mekanik redde önerebilirmisnz Gamepower tercih etmiyorum Philips spbk 86lı modelide içim ısınık değil
değil ama ms leri düşük olur mesela eskiden 8ms bir klavye kuıllanıyordum şu an 1 ms ve cidden bastığım gibi hareket ediyor rekabetçi oyunlarda işinize mekanik klavye yarar

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Benim Arkadaşımda Vardı O Kullanıyor Hala Yaklaşık 2/3 Yıldır Kullanıyor Ona Sordumda Öyle Bir Hata Olmadını Söylemişti Belki sadece abdullah abide bişey olmuştur
Zaten sadece Abdullah abide böyle bir şey olsa ben söylemezdim. Olabilir, başa gelebilir derdim. Ama bu klavyeyi alıp bu sorunu yaşayan çok kişiyi okudum. Zamanında ben de almayı düşünürken çok geniş araştırmıştım. Oradan yola çıkıyorum. Olabilir, şans işidir. Biraz kişinin kullanımına da bağlıdır. Ama sorsan böyle bir durum var derim.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
hayır
5 sene membran klavye ile oynadım bişey oldu mu hayır
sadece arkadaşlarım mekanik klavye kullanırken oyunda oyun sesinden çok klavyelerinin sesiini dinliyrdum
++++ şimdi bende aldım mekanik mebranda zor yazıyordum bunda hiç yazamıyorum 😅😅

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
++++ şimdi bende aldım mekanik mebranda zor yazıyordum bunda hiç yazamıyorum 😅😅
Baba ben ilk mekaniği bundan kaç sene bilmem önce internet kafede kullandım. Eren dedim sen ölmeden önce kendine bi mekanik alacan :D

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam, hangi mekanik klavyeyi alırsan al mebran gibi olmayacaktır ve ses yapacaktır. Eğer ses istemiyorsan 25 liralık bir mebran al geç, RGB istiyorsan arkadaşların önerdiklerine de bir bak ancak rekabetçi oyunda mebran ile CS GO ' da mebran ile global oldum, valorantta diamond oldum bıraktım. Oynayan her daim oynar bunda sorun yok ancak performansı arttırır arttırmaz orasını bilemiyorum, ben şu an red switch kullanıyorum pekte bir fark hissetmedim açıkçası. :)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Baba ben ilk mekaniği bundan kaç sene bilmem önce internet kafede kullandım. Eren dedim sen ölmeden önce kendine bi mekanik alacan :D
ama mekanik de iyimiş he iyiki de geçmişim :D helede blue switch :D :D

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Beyler şimdi klavye alıcam bende yok monster pusat K3 pro fln fln derken reddragon dan Gamepower a kadar baktım ama şöyle bişey varki klavyemin sessiz olmasını istiyorum ytden baktım ouetmu blue switch e %80alcağım switch blueydu çünkü redede baktım şahsen 2side fazla sesli geldi sadede gelirsek yine oyun oynuyacağum cs lol fln fps moba tarzı membran klavye almak sıkıntıya sokarmı çok gecikme yaşarmıyım performans kaybı fln bütçem 300 450 fln bilgidğim kadarıyla logitech bide hyperx alloy elite vardı sanırsam iyi olarak eğer cidden membran çok sıkıntıya sokmassa önerebilirmisniz Bi yardımcı olun ama yinede bu bütçede red switch bir nevi kabul edilebilir mekanik redde önerebilirmisnz Gamepower tercih etmiyorum Philips spbk 86lı modelide içim ısınık değil
Redragon Indrah ya da Monster Pusat K3 pro al geç mekanik istiyorsan

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hayır şart değil.
Fakat oyun amaçlı kullanılacak bir klavyede anti-ghosting özelliği olsa iyi olur.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
40 liralık poligon klavye neyine yetmiyor bu nesil çok bozuk yaw ikiside tıklıyor yazı yazıyor ne gerek var bi klavyeye 400 TL vermek (!)
Şuan 40 tl'lik piranha klavye kullanıyorum :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hayır şart değil.

Jubatusz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Güvenç
Rampage Hydra R6 serisinde tuşların fırlama problemi mevcut.
ya zaten soğudum artık mekanik ten ilerde zengin olursam alırım Bi 1klık kafamın rahatına bakarım :d ama kısıtlı bütçe ile zorlamamak lazım corsair k55 karar verdim rgbsi Steels gibi olduğu için çok hoşuma gidiyor tab2 aynı değil ama napalım idare edicez beni götürsünde 2 3 sene zaten daha pc alamadım bunlar ön hazırlık :)) mouse almıştım Asus tuf M3 bime rival 3 gelince ondan soğudum onu bizim dükkan var orda bırakcam rival 3 kullancam şuan kutulu bekliyor şimdide işte alacağım şeyler corsair k55 corsair hs50 pro bide mouse pad fln

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Aga aklımdan çıktı. Arkadaşın yorumu görünce aklıma geldi. ALLAH BELASINI VERSİN ANTİ GHOSTİNGİN. Bu zımbırtının yokluğunu inanılmaz çektim. Mebranlarda falan olabiliyor mu bilmiyorum. Ama antighosting'li al kesinlikle. Aynı anda tuşları algılamıyor zıkkım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye
Emo35
Top Bottom