Neler Yeni

Oyun için önerir misiniz??

taha016

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Taha Güre
250 gb ssdyi geçtim, 8 gb ram'i 16 olan bir laptop tercih etmelisin, laptopa parça eklemek zordur. Ayrıca laptop istiyorsan monster, excalıbur gibi markalara bakmalısın bence.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
250 gb ssdyi geçtim, 8 gb ram'i 16 olan bir laptop tercih etmelisin, laptopa parça eklemek zordur. Ayrıca laptop istiyorsan monster, excalıbur gibi markalara bakmalısın bence.
hocam parça kalitesi olarak monster kötü tavsiye etmiyorum . ne olursa olsun bir laptop alınacaksa bence hp dell acer asus msı gibi markalara bakılmalı

Kwrwm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki GTX 1650 (mobile) vs GTX1650Tİ (mobile) için ne düşünüyorsunuz? çok bir fark olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
peki GTX 1650 (mobile) vs GTX1650Tİ (mobile) için ne düşünüyorsunuz? çok bir fark olurmu?
Genelde ti ekran kartları 10 FPS felan farkettiriyor soğutma anlamında ciddi fark olduğu söyleniyor ama laptop sonuçta oyun oynadıkça ısınması normal.

Kwrwm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde ti ekran kartları 10 FPS felan farkettiriyor soğutma anlamında ciddi fark olduğu söyleniyor ama laptop sonuçta oyun oynadıkça ısınması normal.

aslında buna da bakmıyorum değil fakat işlemci kısmında HP daha iyi olurken, grafik bakımından acer çok daha avantajlı oluyor HP'ye göre.

Top Bottom