Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun için pc bakıyorum

Gostak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak
Bütçe
30000
Oynadığım oyunlar New World CS2 Valorant Bu oyunları oynarken yayın yapmayı planlıyorum bütçem 30k Kasım ayı indirimlerini beklemeli miyim yoksa piyasada güzel bir fp sistem var mı ? Önerilerinizi bekliyorum.

Gostak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sistemi gördüm hoşuma da gitti, fakat o kadar büyük bir fırsat değil gibi geliyor parçalardan dolayı kasım ayında daha güzel sistemler gelecek gibi hissediyorum ama korkmuyor da değilim :D

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Daha aşağısına DDR5 4070 sistem geleceğini hiç sanmıyorum ama bekleyebilirsin kankam indirim değil bindirim yapacaklar gibime geliyor.
Bütçen 33 bine çıkarsa ram seçerek 33 bine bunu da alabilirsin

Gostak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha aşağısına DDR5 4070 sistem geleceğini hiç sanmıyorum ama bekleyebilirsin kankam indirim değil bindirim yapacaklar gibime geliyor.
Hocam deme öyle ya Abdullah abi videosunda bomba sistemler gelecek diyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın sistem çok hoşuma gitti fakat şuan 33k ya çıkamayacağım sanırım.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
GALAX ekran kartı olduğu için ucuza geliyor birazcık. Başka ekran kartı modelleriyle çıkarılırsa belki daha kaliteli parçalarla çıkar ama kesinlikle daha ucuzu olabileceğini ben hiç sanmıyorum.

Top Bottom