poco f4 almanızı öneririm samsung seviyosanız Samsung Galaxy S20 FE 1k daha çıkabilrsenizde kesinlikle poco x6 pro öneririm kaldıysa kuponla 15.600 e düşüyodu telefonun değeri min 20k çıkamazsanız ben olsam poco f4 alırdım.Selamın aleykum 15 bin kadar telefon önerir misiniz? pugb mobil max 15 bin
pugb fps nedir cok anlamam telefondanBütçeyi biraz yükseltebilirsen poco f5 al .eğer yükseltemiyorsan minimum snapdragon 870 muadilinde işlemecili bi telefon alabilirsin(poco f4 vs.)
pugb fps nedir bilmiyorum pek telefon özelliklerinden anlamampoco f4 almanızı öneririm samsung seviyosanız Samsung Galaxy S20 FE 1k daha çıkabilrsenizde kesinlikle poco x6 pro öneririm kaldıysa kuponla 15.600 e düşüyodu telefonun değeri min 20k çıkamazsanız ben olsam poco f4 alırdım.
kesin olarak Poco X6 Pro diyorum 8 GB Ramli ürünü alabilirsin 2-3 yıl yavaşlamadan kullanırsın ilerki zamanlarda 12 gb farkı belli olmaya başlar ama bütçen bu kadarsa 8 gb ramli olanı al fakat şu anda stoklarda yokSelamın aleykum 15 bin kadar telefon önerir misiniz? pugb mobil max 15 bin
realme GT 2 Poco X6 bunlarıda değerlendirinSelamın aleykum 15 bin kadar telefon önerir misiniz? pugb mobil max 15 bin
cumartesi günü kadar güzel bir cihaz bulmam lazımrealme GT 2 Poco X6 bunlarıda değerlendirin
realme GT 2 en iyi tercih bu olacaktırcumartesi günü kadar güzel bir cihaz bulmam lazım
dostum X6 Söylediğimiz modellerin yanında hiçrealme GT 2 Poco X6 bunlarıda değerlendirin
Poco X6 Pro daha iyi oyun performansı var diye biliyorum birde Note 13 Promu yoksa 5G modelimi?Xiaomi Redmi Note 13 Pro 512GB 12GB nasıl az biraz koycam bunu alayım diyorum