Öneri oyun için telefon önerisi

45 FPS benim cihaz üstü 90 FPS verirse çok güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal de emülatör oynuyorum mobil oynamak istiyorum
bende emülatörden oynuyorum babamın telle mobilde pek rahat edemedim tuşları sürekli karıştırıyorum benim çözünürlüktende kaynaklanıyor olabilir (1440x1080)
bide sistemin gtx1660/s/rx590 ve üstüysen emülatör için ultra hd 90fps ve tablet gibi gözükmesinide istersen kodu atarım

bende emülatörden oynuyorum babamın telle mobilde pek rahat edemedim tuşları sürekli karıştırıyorum benim çözünürlüktende kaynaklanıyor olabilir (1440x1080)
bide sistemin gtx1660/s/rx590 ve üstüysen emülatör için ultra hd 90fps ve tablet gibi gözükmesinide istersen kodu atarım
rx 7600 pc iyi ama mobil gecmek istiyorum

gereksiz pahalı bence infinix o kadar etmez
cihaz bakıyorum 90 fps veriyor diyorlar

knk x6 ekranı x6 pro hariç söylediğimiz modellerin hiç birinde yok ișlemci bakımından zayıf diğed modellere göre ancak idare eder götürür alnmayacak bir telefon deyil zaten bunada bakın değerlendirin diye attım.
yok zaten belirtmek istedim 15000 tl gibi bi bütçe verdiği için stoklarda var ise en iyisi X6 Pro olucaktır zaten oyun dışında başka bir şey önemsrmiyorsa başka seçenek yok var ama en iyisi pro modeli X6 gündelik kullanım için daha ideal, kamerası ideal hızı güzel oyun bakımındanda oynatmaz değil o fiyata her telefon ortalama oynatır ama X6 Proda yüksek ayarlarda 60 fps alamayacağı oyun yok x6 da pubg de falan düşük orta ayarlarda 60 oynatır ona göre o yüzden dedim

Poco X6 pro al. ( Kaçak )
Kaçağa gerek yok 8gblık model kuponla beraber ortalama o fiyatlara geliyor

yok zaten belirtmek istedim 15000 TL gibi bi bütçe verdiği için stoklarda var ise en iyisi X6 Pro olucaktır zaten oyun dışında başka bir şey önemsrmiyorsa başka seçenek yok var ama en iyisi pro modeli X6 gündelik kullanım için daha ideal, kamerası ideal hızı güzel oyun bakımındanda oynatmaz değil o fiyata her telefon ortalama oynatır ama X6 Proda yüksek ayarlarda 60 fps alamayacağı oyun yok x6 da PUBG de falan düşük orta ayarlarda 60 oynatır ona göre o yüzden dedim

biraz araştırma yaptım
liste yaptım
poco x6 pro
poco f5
realme gt2
poco x6
honor 90
ınfınıx gt 10 pro
tecno comon 20pro 5g
xiaomi mi 11 t
bunlardan biri secmek durum dayım

biraz araştırma yaptım
liste yaptım
poco x6 pro
poco f5
realme gt2
poco x6
honor 90
ınfınıx gt 10 pro
tecno comon 20pro 5g
xiaomi mi 11 t
Oyun için kullanılacaksa aralarından X6 Pro en iyisi fiyatı daha düşük olsun gündelik kullanım iyi olsun kamerası iyi olsun denirse Honor 90 tercih edilebilir onun dışında ikisindende ayrı poco f5 ve gt2 alınabilir diğer modelleri araştırmadım

Oyun için kullanılacaksa aralarından X6 Pro en iyisi fiyatı daha düşük olsun gündelik kullanım iyi olsun kamerası iyi olsun denirse Honor 90 tercih edilebilir onun dışında ikisindende ayrı poco f5 ve gt2 alınabilir diğer modelleri araştırmadım
kafamda honor 90 var bide mi 11t x6pro düşünüyorum 8/256 bulmak zor

yok zaten belirtmek istedim 15000 TL gibi bi bütçe verdiği için stoklarda var ise en iyisi X6 Pro olucaktır zaten oyun dışında başka bir şey önemsrmiyorsa başka seçenek yok var ama en iyisi pro modeli X6 gündelik kullanım için daha ideal, kamerası ideal hızı güzel oyun bakımındanda oynatmaz değil o fiyata her telefon ortalama oynatır ama X6 Proda yüksek ayarlarda 60 fps alamayacağı oyun yok x6 da PUBG de falan düşük orta ayarlarda 60 oynatır ona göre o yüzden dedim

bende aynı fikirdeyim x6 pro alınır ancak 8gb versiyonu tükenmiș 12gb var oda 20k

biraz araştırma yaptım
liste yaptım
poco x6 pro
poco f5
realme gt2
poco x6
honor 90
ınfınıx gt 10 pro
tecno comon 20pro 5g
xiaomi mi 11 t
poco x6 pro listenin en iyisi

listedeki diğer cihazlarla aradaki farka değer herșeyi mükemmel

8gb pro model var mıydı ?

Realme GT2 alıp oyunlarda sabit 90 fps hayali kurmayın.
Cihaz oyunlarda 10-12 dakikanın sonunda 60a çekiyor kendini ısıdan dolayı haberiniz olsun.
Bundan önce 11T modelini de kullandım, o oyunlarda daha iyi, 85-90 civarında saatlerce oynatıyordu pubg'yi.
Oyun için alınacaksa X6 Pro haricine kafa yormaya gerek yok alın geçin.

Geri