Neler Yeni

Oyun İçinde GPU kullanımı %5

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
merhabalar arkadaşlar ben ismail bugün az önce farkettim ki arkada gta 5 oynarken ekran kartı kullanımım %5 lerde geziyor.
1603281843356.png
Nvidia Geforce GTX 1650 4 GB Ekran kartım var bu 5% olan değer %20 vesaire oluyor ama %4 %5 %7 gibi değerleri de görüyorum. gta online oynarken 60 fps de oynuyorum iyi güzel ama bu kullanım neden %5 bu değer artsaydı daha fazla fps mi alırdım yoksa bu ekran kartının kendi bildiği bişey mi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
merhabalar arkadaşlar ben ismail bugün az önce farkettim ki arkada gta 5 oynarken ekran kartı kullanımım %5 lerde geziyor.
Alıntıyı görüntüle Nvidia Geforce GTX 1650 4 GB Ekran kartım var bu 5% olan değer %20 vesaire oluyor ama %4 %5 %7 gibi değerleri de görüyorum. gta online oynarken 60 fps de oynuyorum iyi güzel ama bu kullanım neden %5 bu değer artsaydı daha fazla fps mi alırdım yoksa bu ekran kartının kendi bildiği bişey mi
Grafikler hangi ayarda ?

ZAF3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ZAFER UYAR
Alıntıyı görüntüle Nvidia Geforce GTX 1650 4 GB Ekran kartım var bu 5% olan değer %20 vesaire oluyor ama %4 %5 %7 gibi değerleri de görüyorum. gta online oynarken 60 fps de oynuyorum iyi güzel ama bu kullanım neden %5 bu değer artsaydı daha fazla fps mi alırdım yoksa bu ekran kartının kendi bildiği bişey mi
Gta 5 normalde ekran kartını yoran bir oyun. Yüksek ayarlarda oynamıyorsun dur ya da işlecmin darboğaz yapıyor olabilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Oyunu aşağı aldığın için GPU kullanımı düşer.
MSI Afterburner ile bakın.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
online da kasma yapmasın diye en düşüğe aldım
O grafikleri yükselt ekran karti kullanimi artara ma onlinde da garip bir durum var ben singleplayerde 100fps falan aliyorum online da 70 üstüne çikmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu aşağı aldığın için GPU kullanımı düşer.
MSI Afterburner ile bakın.
evet aşağı aldığım zaman bu değeri görüyorum. msi afterburner ile bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O grafikleri yükselt ekran karti kullanimi artara ma onlinde da garip bir durum var ben singleplayerde 100fps falan aliyorum online da 70 üstüne çikmiyor
gerçekten online da bir sorun var bende single da orta ayarda 100 fps alırken online da düşük de 60 fps alıyroum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

ZAF3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ZAFER UYAR
i3 9100f işlemcim var yapar mı?
4 çekirdek bir işlemci kötü değil ama besleme konusunda terettütdeyim beslemez diye düşünüyorum. biraz araştırmak lazım. anlayan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı bir cevap alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
4 çekirdek bir işlemci kötü değil ama besleme konusunda terettütdeyim beslemez diye düşünüyorum. biraz araştırmak lazım. anlayan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı bir cevap alırsın.
belki alt tab'a aldığım içindir şimdi msi afterburner ile bakacağım.

ZAF3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ZAFER UYAR
belki alt tab'a aldığım içindir şimdi msi afterburner ile bakacağım.
full ayarlarda deneyin işlemci kenidini yırtıyorsa ekran kartı yüzde yüz yüke girmezse büyük ihtimalle dar boğaz sorunun vardır.

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
işlemci aynı anda işlem yapamaz cok hızlı bır sekılde sırayla işlem yapar
sen oyunu alt taba aldıgın zaman işlemci oyunu görmüyor ve sadece masaustunu çalıştırıyor
oldukça normaldır

Top Bottom