okulun faydasını gördüm artık ölsemde gözüm arkada kalmazişlemci aynı anda işlem yapamaz cok hızlı bır sekılde sırayla işlem yapar
sen oyunu alt taba aldıgın zaman işlemci oyunu görmüyor ve sadece masaustunu çalıştırıyor
oldukça normaldır
okadar haklsıınız kiMuhtemelen bu değere görev yöneticisinden ulaştın.
Oyunu alt+tab yapıp aşağıya aldığın zaman zaten gpu kullanımı anında düşer.
Oyun içi değerler için Msi Afterburner kullanın.
Garip değil mesela ets2 de çok oyuncu olan yerlerde fps baya düşüyor vey cs go 40-50 kişilik sv de 150fps ye düşüyorO grafikleri yükselt ekran karti kullanimi artara ma onlinde da garip bir durum var ben singleplayerde 100fps falan aliyorum online da 70 üstüne çikmiyor
Gene darboğaz oluyor grafik düşük oldugundan ayarlari yükseltokadar haklsıınız ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet oyun içinde %47 gibi bi değer gördüm. teşekkür ederim hepinize. <3
ama fps durumu ekranın gördüğü yer olmuyor mu mesela cs go da bir duvara baktığında aldığın fps ile 5 tane adama baktığın fps aynı olmuyorGarip değil mesela ets2 de çok oyuncu olan yerlerde fps baya düşüyor vey cs go 40-50 kişilik sv de 150fps ye düşüyor
ayarlar yükselince fps de artacak mı ozamanGene darboğaz oluyor grafik düşük oldugundan ayarlari yükselt
büyük ihtimalle alt tabdan dolayıdır afterburner daha mantıklıbelki alt tab'a aldığım içindir şimdi msi afterburner ile bakacağım.
arkadaşlar %47 ile çalışması normal değil sanki ekran kartı tam performasnlı çalışmıyor gibi geldi bana ama siz nedersiniz. full ayarlarda %100 yüke girmesi gerekmezmiydi. ekran kartının yarı performansını alıyor.okadar haklsıınız ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet oyun içinde %47 gibi bi değer gördüm. teşekkür ederim hepinize. <3
i3 9100f 1650 super'e kadar besleyebiliyor.4 çekirdek bir işlemci kötü değil ama besleme konusunda terettütdeyim beslemez diye düşünüyorum. biraz araştırmak lazım. anlayan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı bir cevap alırsın.
güzel ozamani3 9100f 1650 super'e kadar besleyebiliyor.