pencereli mod etki edebilir fakat büyüklük etmezMesela ekran boyutu büyüdükçe veya window modda aynı FPS'yi mi verir yoksa farkeder mi?
pencereli ekran ve x değerleri fark eder
Peki bir sorum daha olucaktı.Ekranın büyümesinden kasıt çözünürlüğün artmasıysa fps düşer ama. Boyutunun büyümesi fps yi etkilemez
Sistemin kaç fps alıyor oynadığın oyunlarda?Peki bir sorum daha olucaktı.
Ben rekabetçi oyunları az da olsa çok da olsa oynarım ama genelde arcade araba oyunlarını oynarım ve 144 HZ istiyordum fakat 144 'e alışınca 60 kasıyormuş gibi geliyormuş bu yüzden sizce 60 mı 144 mü almalıyım?
normal değil mi 144 de alışdıktan sonra 60 az gelmesi ? bide soru mantıklı değil alabilirsen tabii kide 144 alPeki bir sorum daha olucaktı.
Ben rekabetçi oyunları az da olsa çok da olsa oynarım ama genelde arcade araba oyunlarını oynarım ve 144 HZ istiyordum fakat 144 'e alışınca 60 kasıyormuş gibi geliyormuş bu yüzden sizce 60 mı 144 mü almalıyım?
Sistemin kaç fps alıyor oynadığın oyunlarda?
Yani bütçeme bakarsam şuan 1650 sistem toplayabiliyorum.normal değil mi 144 de alışdıktan sonra 60 az gelmesi ? bide soru mantıklı değil alabilirsen tabii kide 144 al
valo cs de rahat 144 le akıcı bir oyun oynarsın 144 hz daha mantık lı bütçen kaç monitör içinYani bütçeme bakarsam şuan 1650 sistem toplayabiliyorum.
Ancak ben her türlü oyunu oynarım yerli yabancı , rekabetçili , rekabetsiz , Polisiye ve sadece hikayesi olan oyunlar hariç tüm oyunları akıcı oynamak istiyorum ultra olmaz zorunda değil ama ban akıcı oynatıcak.
param var ama tofaş mı alayım audi mi gibi bir soru bu.Peki bir sorum daha olucaktı.