Oyun itemi satışlarındaki vergilendirme hakkında

oyun içi para birimi kasıp satıyorum günlük kazanç max 6k gördüm ama genelde 1-2k arası oluyor. Vergilendirme konusunu merak etmiştim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banka hesabınıza çekmediniz mi?
hangi para birimini nasıl oluyor reis öğrenciyim üniye geçecem bende yapayım.

oyun içi para birimi kasıp satıyorum günlük kazanç max 6k gördüm ama genelde 1-2k arası oluyor. Vergilendirme konusunu merak etmiştim hocam.

banka hesabıma çektim günlük ilk çekimde komisyon almıyordu en son

peki hocam site 1000 tl çekmeye ne kadar komisyon kesiyo acaba
siteden siteye değişiyor kimisi ilk çekime ücret almıyor kimisi % delik komisyon alıyor

hangi para birimini nasıl oluyor reis öğrenciyim üniye geçecem bende yapayım.
Bende kalsın hocam o da :)

banka hesabıma çektim günlük ilk çekimde komisyon almıyordu en son

siteden siteye değişiyor kimisi ilk çekime ücret almıyor kimisi % delik komisyon alıyor
Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum

Selamlar, item satış siteleri üzerinden günlük 1-2k tl değerinde satış yapsam bunun vergilendirmesi nasıl olur? Devlete kazanç vergisi vs. ödemem gerekir mi yoksa bunu item satış siteleri mi karşılıyor? günlük 1-2klık kazancım ileride sıkıntı yaratır mı bana vergi konusunda?
Yılda 330 bin i aşarsa vergi ödemen lazım sanırım

hocam teşekkür ederim hangi oyun olduğunu söyleseniz bari knight online falan düşünüyorum da.

Hocam bahsettiğiniz oyun nedir bilgi verme şansınız var mıdır

eski bir oyun arkadaşlar. Türkiyede pek oynanmıyor, kur üzerinden satış olduğu için kazanç fazla. Sektörde rakip edinmemek için söyleyemiyorum maalesef :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri