Neler Yeni

Oyun Kodu İtopya Si̇stem Vok

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz
arkadaşlar merhaba yakın zamanda sistem aldım ve iki tane oyun hediye edildiğini öğrendim mail atarak itopya sitesine faturamı gönderdim bana oyun kodunu attılar lakin bunu nereye yazacağımı bulamadım??

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
vok sistem için dimi bu kod

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,677
İsim
Oğuz Oğuz
arkadaşlar merhaba yakın zamanda sistem aldım ve iki tane oyun hediye edildiğini öğrendim mail atarak itopya sitesine faturamı gönderdim bana oyun kodunu attılar lakin bunu nereye yazacağımı bulamadım??
Hangi oyunlar?

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Emrullah AKTAŞ
Kodlar steamde kullanılıyorsa üstteki menüden "Oyunlar > Steam'de Ürün Etkinleştir..." kısmından aktifleştirebilirsiniz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,677
İsim
Oğuz Oğuz

flaxi123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dolphin
Bendede oyun kodu var üyelik oluşturdum hesabı aktif ettim Gmail den giriş yaptığımda hala kod gönder diyor ödülü al bölümüne geçemiyorum AMD ye desteğe yazdım sonuç yok siz halledebildinizmi ? :(

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Ayın 26 sında voknewyear sistem aldım işlemciye uncharted,ekran kartına midnight veriliyor dendi..bugün geldi kargom ..fatura halen basılıyor durumunda uncharted için son gün 31 Aralık'ta bitti..bugün itopyayi aradım ve maalesef fatura tarihi sayiliyo dediler bedava yere yandı hakkım.nalet olsun böyle sisteme

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Mustafa Gündüz
Arkadaşlar oyunları nvidia ekran kartları için geforce experiens den etkinleştirme yapabilirsiniz

Top Bottom